Poprzednia część tutaj viewtopic.php?f=13&t=190510
Najważniejsza rzecz dzisiaj to urodziny Pusi. Kotka skończyła dzisiaj 18 lat
Dziękujemy SabieS za życzenia 
Dostojna Jubilatka

Dziękujemy SabieS za życzenia 

.Jubilatka ma się nieźle, zważywszy jej wiek i tak trzymać
Wypadałoby zrobić jej zdjęcia z tej okazji, ale to dopiero jak wrócę od bezdomniaków.
Kupiłam tanią wołową dwójkę ( 11,99 zł) i Jadzi smakowała. Były też serca drobiowe i tacka Winstona, tak więc Jadzia dostała to, co bardzo lubi. Sreberko przybiegło na dźwięk dzwonka i jadło surowe mięso ze smakiem. Podpodłogowca nie było, sikorki też nie przyleciały, ale butelki były puste. Oczywiście uzupełniłam. Zobaczymy, co będzie jutro.
kochana koteczka.ewar pisze:Od bezdomniaków wróciłam już. Było pięknie, słonecznie, jak wiosną. Jadzia raczyła przyjśćKupiłam tanią wołową dwójkę ( 11,99 zł) i Jadzi smakowała. Były też serca drobiowe i tacka Winstona, tak więc Jadzia dostała to, co bardzo lubi. Sreberko przybiegło na dźwięk dzwonka i jadło surowe mięso ze smakiem. Podpodłogowca nie było, sikorki też nie przyleciały, ale butelki były puste. Oczywiście uzupełniłam. Zobaczymy, co będzie jutro.

Imprezki chyba nie będzie, tylko wzniesiemy, to znaczy koty wzniosą toast zupką Miamora i tyle. Pusia ceni sobie spokój i niech tak będzie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości