Moderator: Estraven

Kot. Nie dla idiotów!mir.ka pisze::1luvu:![]()
![]()
kwiryna pisze:Miło Cię widzieć
Gretta pisze:O, Klaudia!
zuza pisze:Wspolczuje odejscia AjronkaTaka poczciwa mordka. Dobrze, ze mial szczesliwe zycie.
Prawda, bardzo poczciwa 
Gosiagosia pisze:Migotka też ma nadczynność tarczycy, schudła nam bardzo. Teraz zaczęła jeść, leki dostaje dwa razy dziennie.
Zwierzaki mam już w średnim wieku i zaczynają mieć problemy.
Życzę Wam dużo zdrowia.

zuza pisze:Moja dawna wetka mopwila, ze stary kot w naturze o ile dozyje to kot okolo 7-letni. W tym czasie zdazy sie wystarczajaco dla populacji zreprodukowac. Poniewaz w domu zyja dluzej, to rozne rzeczy im siadaja...
Gosiagosia pisze:Klaudio wetka nic mi nie mówiła o rękawiczkach, ja bezpośrednio wkładam tabletkę do jedzonka nie dzielę jej. Ale zapytam. Czekam na USG tarczycy, siostrzenica wymacała powiększony poprawy płat.
Ale ja wolę zdrowsze metody - wolę w mięsie - bo potem trzeba sypnąć solidnie smaczków, a smaczki są od święta. 
klaudiafj pisze:Ale tak jak pisałam wrzuciłam na luz. Nadczynność to nie choroba śmiertelna. Marysia ma za każdym razem badania oraz usg modelowe. Więc po cóż sączyć czarne myśli? Tłuszczak zmalał razem z Marysią. Choć mam nadzieję, że Mani ciut przytyje, chociaż chuda nie jest. Jest idealna.
Tylko że ja sie stresowalam chorobami widmo, których jeszcze nie było. Tą alergią. Rakiem ktory moze juz zaczyna się sączyć, bo przecież.nigdy nie wiesz, a jak sie dowiesz to jest zazwyczaj za pózno. Ogladanie Marysi, ocenianie, wyszukiwanie - to mi ryło banie, tak brzydko mówiąc. Aż pewnego dnia pomyślałam - będzie co ma być, a aktualnie nie ma nic.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Meteorolog1 i 16 gości