Aniutella pisze:Dobry wieczór, poproszę 73a, 96a, 114a, 2e, 12e![]()
Do tego rachunek i numer konta
Witam
Dziękuję za zakupy
zaraz Cię podliczę

Aniutella pisze:Dobry wieczór, poproszę 73a, 96a, 114a, 2e, 12e![]()
Do tego rachunek i numer konta

ametyst55 pisze:Filemonek dzisiaj bardzo źle się czuje , ma opuchnięty pyszczek , nie chce jeść i nie może chodzićczekamy na wizytę weta.
Trzymajcie kciuki.

ametyst55 pisze:Nie ma bunondolu , poprosiłam weta , żeby dał mu cokolwiek przeciwbólowego bo widać, że go bardzo bolii znowu czekam bo wet będzie dopiero wieczorem

milu pisze:To ja stąd proszę 74a 85a 121a i 10f jeśli wolny
10f jest Twój 

ametyst55 pisze:Właśnie był wet, Filemon dostał inny opioid, ale gdy wet zobaczył dziś Filemona to stwierdził , że niestety nie wygląda to dobrzemożliwe, że to terminalna faza chłoniaka
![]()
Mój biedny chłopczyk

połowa dla Filemonka viewtopic.php?f=20&t=197917

ametyst55 pisze:Dzisiaj Filemon też źle się czujegłówka spuchnięta, troszkę zjadł, ale to ciągle za mało.
Po sterydzie czuł się troszkę lepiej , ale miał za to okresy niedotlenienia. Już nie wiem co lepsze, dzisiaj znowu wet.

ametyst55 pisze:Właśnie był wet, Filemon dostał inny opioid, ale gdy wet zobaczył dziś Filemona to stwierdził , że niestety nie wygląda to dobrzemożliwe, że to terminalna faza chłoniaka
![]()
Mój biedny chłopczyk

ametyst55 pisze:Dzisiaj Filemon też źle się czujegłówka spuchnięta, troszkę zjadł, ale to ciągle za mało.
Po sterydzie czuł się troszkę lepiej , ale miał za to okresy niedotlenienia. Już nie wiem co lepsze, dzisiaj znowu wet.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości