Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jolabuk5 pisze:Uffff! To uspokój Kolumba
MaryLux pisze:jolabuk5 pisze:Uffff! To uspokój Kolumba
On podsłuchuje rozmowę
jolabuk5 pisze:MaryLux pisze:jolabuk5 pisze:Uffff! To uspokój Kolumba
On podsłuchuje rozmowę
I słusznie, przecież czeka na list od Zuzi!
MalgWroclaw pisze:Kotek Kolumb jest u siebie i niczego nie podsłuchuje, tylko może słucha!
MaryLux pisze:Zuziu, Zuziu, będziesz moją Koteczką? Pewnie nie, bo ja jestem stary i chory... Mam już prawie 13 lat
Kolumb
Ewa L. pisze:Cześć wszystkim.
Jestem , żyję choć zapracowana. Z Zuzią i Polą też wszystko ok. Zuzia ładnie zjada steryd w surowym mięsku kurczaka , wymiata swój musik i poprawia Poli Gurmetem w sosiku i zagryza wszystko chrupkami. Kupy nadal ładne choć nie zawsze trafiają do kuwety. Dziś musiałam wyrzucić na śmietnik kartonowy domek z zoo+ bo Zuzia go zasikała. Zrobiła sobie z niego kuwetę. Zamieniłam domek na kuwetę i postawiłam w miejscu domku. Już skorzystała z kuwety. Czyli teraz mam w domu trzy kuwety na dwa koty. Ale skoro tak potrzebują to ok.
W pracy tradycyjnie znów mi się pitoli ale mam to gdzieś. Robię co swoje i resztę mam w głębokim poważaniu choć czasami nerwy mi puszczają. Wszędzie otaczają stada debili.
Ewa L. pisze:MaryLux pisze:Zuziu, Zuziu, będziesz moją Koteczką? Pewnie nie, bo ja jestem stary i chory... Mam już prawie 13 lat
Kolumb
Kolumbku ale mnie zaskoczyłeś.Jeszcze żaden kocurek nie zabiegał o mnie . Ja też mam 13 lat i jestem chora. Mam chorą wątróbkę która ostatnio bardzo mi dokuczyła . Dawali mi zastrzyki, kroplówki ale powoli dochodzę do siebie.
Kolumbku będę zaszczycona zostać twoja koteczką .
Zuzia
Użytkownicy przeglądający ten dział: Fatka i 77 gości