Kolumbolku, 3maj się, my za Ciebie też 3mamy!

Lusienko, dla Ciebie specjalne mrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr od Rudego K.
Dla waszej Dużej ukłony

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jolabuk5 pisze:Chrupki purina one są bardzo fajne. Szaszetki czasem Duża daje, ale średnio lubimy![]()
Sabcia
Marmolada18 pisze:Cichy (przeważnie) podczytywacz, melduje, że jest i podczytuje jak się patrzy
Kolumbolku, 3maj się, my za Ciebie też 3mamy!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Lusienko, dla Ciebie specjalne mrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr od Rudego K.
Dla waszej Dużej ukłony
MB&Ofelia pisze:Lusia. Ja też bym chętmnie amciała szaszetku, ale ta wredmna @ Duża mię nie daDała mię ino troszku rypci, ale tam malutko że nie wię czy wogóle cosik poczułam w pysiu
![]()
Książniczka Ofelja
Skoro tam mało że nie poczuła w pysiu to ciekawe czemu nie dała rady dojeść![]()
Duża
MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Lusia. Ja też bym chętmnie amciała szaszetku, ale ta wredmna @ Duża mię nie daDała mię ino troszku rypci, ale tam malutko że nie wię czy wogóle cosik poczułam w pysiu
![]()
Książniczka Ofelja
Skoro tam mało że nie poczuła w pysiu to ciekawe czemu nie dała rady dojeść![]()
Duża
Gupia Duża.
A Ciocie z foondacji powiedziały, że mam jeść, co chcę
mir.ka pisze:MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Lusia. Ja też bym chętmnie amciała szaszetku, ale ta wredmna @ Duża mię nie daDała mię ino troszku rypci, ale tam malutko że nie wię czy wogóle cosik poczułam w pysiu
![]()
Książniczka Ofelja
Duża
Gupia Duża.
i prawidłowo
jolabuk5 pisze:Miau Lusiu, co tak nieśmiało miauczysz?
Sabcia
mir.ka pisze:MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Lusia. Ja też bym chętmnie amciała szaszetku, ale ta wredmna @ Duża mię nie daDała mię ino troszku rypci, ale tam malutko że nie wię czy wogóle cosik poczułam w pysiu
![]()
Książniczka Ofelja
Duża
Gupia Duża.
i prawidłowo
MaryLux pisze:jolabuk5 pisze:Miau Lusiu, co tak nieśmiało miauczysz?
Sabcia
Bo już nie mam siły na śmiało
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 47 gości