ametyst55 pisze:Jesteśmyu Filemona w wymazie z gardła wyszła grzybica dlatego tak go boli i nie może jeść, dzisiaj dostanie już leki

ametyst55 pisze:Jesteśmyu Filemona w wymazie z gardła wyszła grzybica dlatego tak go boli i nie może jeść, dzisiaj dostanie już leki

Atta pisze:ametyst55 pisze:Jesteśmyu Filemona w wymazie z gardła wyszła grzybica dlatego tak go boli i nie może jeść, dzisiaj dostanie już leki
Dlaczego mnie to nie dziwi. Eh.. jakiś wet myślący od końca. Ale ważne,ze już wiadomo co i jak można zwalczyć.Wypijmy za to
było wiadomo, że w wymazie z nosa były drożdżaki, wet miał coś zaordynować , ale jakoś to mu umknęło, a ja w tym całym stresie zapomniałam 

kocka pisze:to ja poprosze 117a i jeszcze popatrze
kocka pisze:to jeszcze 55a, 57a ,62a ,113a ,
wysyłamy ?
kocka pisze:a moze troche poczekac? moze cos bedzie jeszcze albo jeszcze cos wymysle

alessandra pisze:ametyst55 pisze:Jesteśmyu Filemona w wymazie z gardła wyszła grzybica dlatego tak go boli i nie może jeść, dzisiaj dostanie już leki
biedny Filemonekkciuki, aby jak najszybciej sobie grzybol poszedł
![]()
![]()
10a i 11a poproszę na nowa kupeczkę

ametyst55 pisze:Mała dokładka kosmetyków, zaraz uzupełnię resztę opisów
![]()
Zapraszam

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości