Moderator: Estraven

(AMY
 (AMY  pamietamy)
 pamietamy)  plus Bagira
 plus Bagira 

MonikaMroz pisze:Nie wiem co z tym Pet Remedy bo od wczoraj zero infor ze zamówienie w realizacji.

zuza pisze:MonikaMroz pisze:Nie wiem co z tym Pet Remedy bo od wczoraj zero infor ze zamówienie w realizacji.
Cholera... moze zadzwon?
 (AMY
 (AMY  pamietamy)
 pamietamy)  plus Bagira
 plus Bagira 

Zycie jest jakie jest, rzeczywistosci nie zmienie, moge tylko zmienic swoja reakcje na nia. Skoro mozna sobie i zwierzakom pomoc to dlaczego nie? Ja jestem zdania, ze lepszy szczesliwy kot po psychotropach niz nieszczesliwy, ale za to bez nich. Problem tylko z dotarciem do weta, ktory ma doswiadczenie...
 Zycie jest jakie jest, rzeczywistosci nie zmienie, moge tylko zmienic swoja reakcje na nia. Skoro mozna sobie i zwierzakom pomoc to dlaczego nie? Ja jestem zdania, ze lepszy szczesliwy kot po psychotropach niz nieszczesliwy, ale za to bez nich. Problem tylko z dotarciem do weta, ktory ma doswiadczenie... 

(AMY
 (AMY  pamietamy)
 pamietamy)  plus Bagira
 plus Bagira 

Przy czym tylko Czajnik tak reaguje. Klusek wczoraj sobie lezał w kuchni i sie delektował zapachem, ale nie usilowal wejsc do srodka
 Przy czym tylko Czajnik tak reaguje. Klusek wczoraj sobie lezał w kuchni i sie delektował zapachem, ale nie usilowal wejsc do srodka 
 (AMY
 (AMY  pamietamy)
 pamietamy)  plus Bagira
 plus Bagira 

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości