Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Dyktatura pisze:jolabuk5 pisze:MB&Ofelia pisze:jolabuk5 pisze:Ja też wierzę, że wszystko się dobrze ułoży. To dopiero półtora miesiąca! Dla nas to dużo, bo czekamy na pozytywy, których nie widać, ale tak naprawdę to tylko 6 tygodni...
Sorki, ale ja widzę pozytywy. Nie było łapoczynów tylko gonitwy. Krew się nie lała. Wszystkie koty jedzą, piją i wydalają.
Słusznie. Ja myślałam o takich DUŻYCH pozytywach, jak brak syczenia.
U nas syczenie pojawia się dość często i to po 10 wspólnych latach. Ba, czasami trzeba rozdzielać kotki, bo Lilo nie ma samoistnego zatrzymania. Jak wpada w trans to tylko zamordować.
MonikaMroz pisze:U nas jest syczenie, warczenie i Ataki ze strony Amy.
Bo Mili to syczy i tylko się wpatruje w Bagi. A Amy zaczęła ja gonić.
Jutro idę kupić laserki. Może wspólna zabawa pomoże
MonikaMroz pisze:Dzisiaj kolejny raz Amy pogoniła Bagire. Ona zagania ją do pokoju i jej pilnuje zeby tamta sie nie ruszała
Jakas masakra jest
edit:
Amy pogoniła ja drugi raz od rana. Zagoniła na drapak, kita nastroszona i pilnowała żeby tamta nie zlazła z drapaka.
Ona ją tak z sypialni przegania
MonikaMroz pisze:Wet nie miał RC Calm. Musze po pracy skoczyć do innego.
Ale powiedzieli że Bagi tez moge na jakiś czas przestawić.
Wzięłam kapsułki KalmVet 20 sztuk na 3 panny.
A Amy już mam odstawić Urinodol.bez kontroli bez niczego. jak sika to odstawić. Cyrk.
Ogólnie mam złe wrażenie jeśli chodzi o tą lecznicę.
A koleżanka z W-wy co ma DT każe mi dać Bagi od razu psychotropy-Seronil albo Prozac. Żeby Bagi sie wyciszyła to reszta kotów też sie wyciszy.
mir.ka pisze:MonikaMroz pisze:Wet nie miał RC Calm. Musze po pracy skoczyć do innego.
Ale powiedzieli że Bagi tez moge na jakiś czas przestawić.
Wzięłam kapsułki KalmVet 20 sztuk na 3 panny.
A Amy już mam odstawić Urinodol.bez kontroli bez niczego. jak sika to odstawić. Cyrk.
Ogólnie mam złe wrażenie jeśli chodzi o tą lecznicę.
A koleżanka z W-wy co ma DT każe mi dać Bagi od razu psychotropy-Seronil albo Prozac. Żeby Bagi sie wyciszyła to reszta kotów też sie wyciszy.
nie wiem czy tak się powinno robić, moze skontaktuj się z jakąś behawiorystką, są nawet na miau
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 50 gości