MonikaMroz pisze:jolabuk5 pisze:Tak piszą - dyfuzor i wkład! Może to by pomogło?
No własnie widzę. Ale cena coś podejrzana. Bo na innej stronie 150 zł kosztuje.
To moga byc 2 wklady to 150 zl. To by tak mniej wiecej wychodzilo...
Moderator: Estraven
MonikaMroz pisze:jolabuk5 pisze:Tak piszą - dyfuzor i wkład! Może to by pomogło?
No własnie widzę. Ale cena coś podejrzana. Bo na innej stronie 150 zł kosztuje.
MonikaMroz pisze:zuza pisze:Tam w ogole nie ma feromonow, to zestaw ziol. To jesli dziala to dziala natychmiast. Dystrybutor do feliwaya sie nadaje, ja mialam stary i uzywam.
Filek to uwielbiam, zawsze sie tarzal w gabinecie pod tym dystrybutorem (oni wtedy mieli taki psikany).
Dlatego to kupilam.
Mówisz o Pet Remedy?
zuza pisze:MonikaMroz pisze:zuza pisze:Tam w ogole nie ma feromonow, to zestaw ziol. To jesli dziala to dziala natychmiast. Dystrybutor do feliwaya sie nadaje, ja mialam stary i uzywam.
Filek to uwielbiam, zawsze sie tarzal w gabinecie pod tym dystrybutorem (oni wtedy mieli taki psikany).
Dlatego to kupilam.
Mówisz o Pet Remedy?
tak.
 (AMY
 (AMY  pamietamy)
 pamietamy)  plus Bagira
 plus Bagira 

(AMY
 (AMY  pamietamy)
 pamietamy)  plus Bagira
 plus Bagira 

(AMY
 (AMY  pamietamy)
 pamietamy)  plus Bagira
 plus Bagira 

(AMY
 (AMY  pamietamy)
 pamietamy)  plus Bagira
 plus Bagira 

MonikaMroz pisze:Już wiem czemu taki teni (chyba)
na innej stronie znalazłam ze produkt wycofany z oferty. Że już nie będzie dostępny w takiej formie.
 W ten sposob to mi starczy na rok
 W ten sposob to mi starczy na rok 

(AMY
 (AMY  pamietamy)
 pamietamy)  plus Bagira
 plus Bagira 

(AMY
 (AMY  pamietamy)
 pamietamy)  plus Bagira
 plus Bagira 

(AMY
 (AMY  pamietamy)
 pamietamy)  plus Bagira
 plus Bagira 

Bo przeciez koty sa szalenie empatyczne. I jak Bagi czuje, ze ktos ma cos przeciwko niej to dobrze sie czuc nie moze. Ale kto wie, moze pet remedy dziala i na ludzi?
 Bo przeciez koty sa szalenie empatyczne. I jak Bagi czuje, ze ktos ma cos przeciwko niej to dobrze sie czuc nie moze. Ale kto wie, moze pet remedy dziala i na ludzi? 
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Myszorek i 28 gości