A propos....

Dobrego dnia!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ewa L. pisze:Zuzi apetyt dopisuje. Nie wiem czy to przez to że lepiej się czuję czy za sprawą sterydu ale je. Codzienne wieczorem zjada ok 50 g kurczaka surowego że sterydem ( 1/4 tabletki ) a dziś w nocy o 2 giej zażyczyła sobie dokładki. Cóż miałam zrobić w nocy kroilam mięsko. Zjadła cały talerzyk i poszła spać.
Bastet pisze:Ewa L. pisze:Zuzi apetyt dopisuje. Nie wiem czy to przez to że lepiej się czuję czy za sprawą sterydu ale je. Codzienne wieczorem zjada ok 50 g kurczaka surowego że sterydem ( 1/4 tabletki ) a dziś w nocy o 2 giej zażyczyła sobie dokładki. Cóż miałam zrobić w nocy kroilam mięsko. Zjadła cały talerzyk i poszła spać.
Super Zuzieńko! Oby tak dalej! To nic,że o 2 w nocy! Najważniejsze że jesz!
Ewa L. pisze:Jesteśmy po. Zmian specjalnych nie ma czyli nie jest gorzej a to już dobrze. Nadal ciągniemy steryd. Ma jeść to co chce i kiedy chce i mam pilnować by się nie odwodniona. Pan doktor przyznał że zastanawiał się czy ja jeszcze zobaczy bo po tym gdy ją widział ostatni raz nie dawał jej za wielkich szans. Nazwał ją mikro kotkiem i stwierdził że zna jej sekret życia....ona po prostu jest przytulaniem. Pokazała po gabinecie,dała się wziąć doktorowi na kolana na mizianie. Myślę że ona go lubi i ma do niego zaufanie.
Teraz idę do pracy bo obiecałam że się spóźnię i zamiast na 14 idę na 15.
Ewa L. pisze:Tak. Trzyma 1,45 kg.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 61 gości