Miau Lusia ! Miau Kolumb ! Co u Was ?
Chiko
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Marmolada18 pisze:Hej, LusiuSpróbuj tak, jak ja robię: wejdź pani na kolanka i obejmij łapkami za szyję
To działa!
Rudy Konkwistador![]()
Anna2016 pisze:Jak minęła nocka?![]()
![]()
kussad pisze:Rudy podziwiam jaki jesteś zdolny
Chikita pisze:Rudy Ty się strasznie spoufalasz z człowiekiem. Ja nigdy tak nie zrobię. Ja to się tule tylko w nocy, ale bez takich czułości, bo to dupką się przykleję albo na brzucho albo na plecach Dużej się położę albo na jej szyi, ale jak na szyje to potem histerie podnosi, że ją uduszę i że ma koszmary przeze mnie.
Chiko
Marmolada18 pisze:Rudy, ty sie strasznie spoufalasz z czlowiekiem
Tak naprawdę, to nie. Rudy K. ma maniery nieskazitelne, w nocy spi w nogach lozka, mniej wiecej na swoim osobistym kocyku. Ewentualnie wyprowadza się na skrzynie na posciel, gdzie też ma osobisty kocyk (w sumie, to wszystkie kocyki w domu są jego osobiste)
A sztuki pokazuje, jak jest pora na michę![]()
![]()
Chikita pisze:Co za kochany kot ! Moja się rozpycha na pół łóżka albo się walnie na mnie swoim cielskiem i przychodzą jakieś głupie sny, że ktoś mnie dusi albo coś przygniataspać na kocyku ? W swoim legowisku ? A skąd skoro jest łóżko.
Miau Lusia ! Miau Kolumb ! Co u Was ?
Chiko
MaryLux pisze:Anna2016 pisze:Jak minęła nocka?![]()
![]()
Sennie...
Anna2016 pisze:MaryLux pisze:Anna2016 pisze:Jak minęła nocka?![]()
![]()
Sennie...
To znaczy, że prawidłowo![]()
kwiryna pisze:Pika to nawet pod kołdrę wchodzi! Ja tam wolę na swoich posłankach, na drapaczku najlepiej. Kuri
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Google Adsense [Bot] i 29 gości