jolabuk5 pisze:Dropsiu, nie płacz, ciocia Bastet wyszuka im super domek!
Sabcia
Ciociu Jolu, ja płaczę, że bliźniaki nie będą moimi sąsiadami

Drops.
PS. Ciocia Noel1 jest okropna!!!

Drops

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jolabuk5 pisze:Dropsiu, nie płacz, ciocia Bastet wyszuka im super domek!
Sabcia
ewkkrem pisze:CZTERY dni minęły jak duża zakazała nam pisania na Miau!
Ja się próbowałem mścić. Kładłem się na klawiaturę i ... robiłem "czary mary" i ... pojawiła się jej na ekranie strona Zooplusa. Nie zareagowała - nic a nic
. Poleciałem "po bandzie" i załadowałem jej MÓJ wątek! A ta nic!!! W końcu się wk ... em i ZEPSUŁEM JEJ KOMPUTRA!!! Na nic moje wysiłki bo ...zresetowała i MA
.
U nas (jak na razie) w miarę ok. Duża, Maćka któregoś dnia szukała po całym domu, a on był w ... transporterku.
Nowaki i Maciek, dzisiaj obrazili się na michy. Nie życzą sobie żarcia z suplementami. Samo jest ok i żadnych dodatków nie chcą. Duża grozi, że mięcha im nie da.
Ja mięcha nie jem więc się nie martwię ale pozostała trójka biedna będzie.
No cóż, jak Nowaki z Maćkiem zaczną wyżerać moją karmę to CO ja będę jadł???
Drops.
Luśka!!!!!!!!!!
Co u Cię??????????? Co u naszego synka, Kolumba??????????
Drops.
ewkkrem pisze:Bastet pisze:Dropsiczku, a pamiętasz o swoich dwóch synkach??.
Ciociu Bastet, pamiętam!!! Już mało brakowało - tak ciut, ciut - a miałabyś gości po Lukra i Liptonka. Nasza Miauowa koleżanka Noel1, zakochała się w moich synkach
. Moja duża nawet zaofiarowała się pojechać i dopieścić i ... dotransportować do nas. No ... bo ... gdyby ...coś ... to bliźniaki byłyby sąsiadami Dropsa
. Niestety
Ciocia Noel zakocona i ... d ... a
.
A tak fajnie mogłoby być![]()
Życie jest OKROPNE
Drops
ewkkrem pisze:Już wiem dlaczego Maciek nie chciał wejść do transporterka. Duża o czymś zapomniała![]()
Drops.
https://demotywatory.pl/4904555/Koty-juz-takie-sa-
Marmolada18 pisze:On się nie zapakował, on go Testował. Na okoliczność. A jaka, to już tylko Muminek wie
A zdjęcie Dropsa - w cycuś!![]()
![]()
jolabuk5 pisze:mir.ka pisze:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dropsiu, szczęśliwy kot! Może trzeba zmienić tytuł wątku?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 10 gości