Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
ewar pisze:Fatalny dzień dzisiajJadzi nie było, ale to już norma. Pojechałam do Kulek i nie było nawet tego sreberka. Sikorek też nie widziałam. Czyżby myśliwi w ramach walki z ASF wytłukli wszystko, co żywe, tak na wszelki wypadek? Żartuję, ale tak naprawdę to mi nie jest dzisiaj do śmiechu. Zobaczę, co będzie w czwartek.
ewar pisze:Przyszło dzisiaj zamówienie z Zooplusa, a w nim gratisowe, wściekle drogie saszetki Nutro. Praktycznie samo mięso, wyglądają i pachną ładnie. Tylko Pusia trochę zjadła, reszta totalnie tę karmę zlekceważyła. Podobnie u p.Izy. Nasze koty mają chyba chamskie podniebienia, jak mawiała jedna z moich koleżanek
ewar pisze:Przyszło dzisiaj zamówienie z Zooplusa, a w nim gratisowe, wściekle drogie saszetki Nutro.
ewar pisze:Przyszło dzisiaj zamówienie z Zooplusa, a w nim gratisowe, wściekle drogie saszetki Nutro. Praktycznie samo mięso, wyglądają i pachną ładnie. Tylko Pusia trochę zjadła, reszta totalnie tę karmę zlekceważyła. Podobnie u p.Izy. Nasze koty mają chyba chamskie podniebienia, jak mawiała jedna z moich koleżanek
maczkowa pisze:A jak Mela i dzieciaki? miały okazję spróbować?
ewar pisze:Wróciłam spod huty i od Kulek. Jadzi nie było, chociaż dzisiaj czwartek. Sreberko owszem, było głodne, w miskach nie było nawet jednej chrupki. Niestety, sroki również się załapały na posiłek , a kot się ich boiPilnowałam chwilę, ale to na nic. Było za to mnóstwo sikorek, takich z żółtozielonymi brzuszkami. Ale pięknie jadły
, nie mogłam się napatrzeć.
Użytkownicy przeglądający ten dział: aga66 i 9 gości