kciuki, bo w weekend sporo moge zrobicmaczkowa pisze:no, mam nadzieję, że dotrą przed weekendem, jak wyślą do czwartku, dpd powinno się spisać

SabaS pisze:Towarzystwo zaspało to ja proszę parę zakochańców i niebiesko-żółtą piłeczkę
alessandra pisze:SabaS pisze:Towarzystwo zaspało to ja proszę parę zakochańców i niebiesko-żółtą piłeczkę
z wielkim podziękowaniem![]()
jak tam w śpioszkowie zima wciąż ?
u nas ptaszęta juz powiadamiają,że wiosna w drodze

SabaS pisze:a dzieciaki u nas od wczoraj mają feriejeszcze trochę i ferie zrobią w okolicach świąt wielkanocnych
SabaS pisze:Towarzystwo zaspało to ja proszę parę zakochańców i niebiesko-żółtą piłeczkę

mir.ka pisze:SabaS pisze:Towarzystwo zaspało to ja proszę parę zakochańców i niebiesko-żółtą piłeczkę
szkoda , ze zaspało bo by mogła iść jedna paczką

Przesyłka wczoraj juz posżła do mir.ki , dzis leci do maczkowej i do KotawKratke , bo mam od Was namiary .
alessandra pisze:mir.ka pisze:SabaS pisze:Towarzystwo zaspało to ja proszę parę zakochańców i niebiesko-żółtą piłeczkę
szkoda , ze zaspało bo by mogła iść jedna paczką
ale co mir.ka? do Ciebie poszła paczusia ze wszystkim razem , co wcześniej i teraz zakupiłaś

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości