Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Moli25 pisze:Oddam po 1 kg kota z
FUKSA
MOLI
Gosiagosia pisze:To ja oddam od Hugonka, Pusia też tlusciutka tylko Migotka chudzielec waży 3,400
Jednak ona dba o linię i nie przyjmie kg
mir.ka pisze:Gosiagosia pisze:To ja oddam od Hugonka, Pusia też tlusciutka tylko Migotka chudzielec waży 3,400
i tak więcej od Daisy![]()
Daisy jest nadal tak postrzelona , że to co zje to zaraz spali, na razie chyba nie ma szans na przytycie
Gosiagosia pisze:mir.ka pisze:Gosiagosia pisze:To ja oddam od Hugonka, Pusia też tlusciutka tylko Migotka chudzielec waży 3,400
i tak więcej od Daisy![]()
Daisy jest nadal tak postrzelona , że to co zje to zaraz spali, na razie chyba nie ma szans na przytycie
Daisy jest młoda więc jeszcze może być postrzelona natomiast Migotka jest w średnim wiekui powinna być bardziej stateczna ale to postrzelniec i biega jak torpeda.
![]()
Moli25 pisze:Fuks schudł przy Negrze, 0.4 kg![]()
Ona powinna mieć na imie latawiec. Ciągle lata
jolabuk5 pisze:Oby tylko przejedzenie! Kitek też się przejadł wieczorem, ale do rana zwrócił i śniadanie konsumował z apetytem.
Za Dżekusia![]()
![]()
Bastet pisze:Oj... trzymam kciuki za Dżekusia i jego apetyt. Jak on dzisiaj?
alessandra pisze:Jak widze czas, aby pojechać ku Wam i Kuleczkę wysciskac, poszeptać do uszka względem jedzenia , a póki co tylko kciuki moge trzymac wielkie![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 27 gości