Moderator: Estraven
(AMY
pamietamy)
plus Bagira 

ewkkrem pisze:Świetna dietaStosuję od zawsze i ważę ... 80 kg.
.
Także ... ten ... tego ... polecam

ewar pisze:Gosia, coś może być, że koty mają kiepski apetyt. Tak jest u mnie i u p.Izy.
ewkkrem pisze:Świetna dietaStosuję od zawsze i ważę ... 80 kg.
.
Także ... ten ... tego ... polecam

na samą myśl o weterynarzu jest mi niedobrze, nawet ma wpisane że jest to agresywny kot nieobslugiwalny

mir.ka pisze:Gosiagosia pisze:Witam weekendowo![]()
Nie mam siły do Migotki nie chce jeść na wszystko wybrzydza albo poskubie i odchodzi.na samą myśl o weterynarzu jest mi niedobrze, nawet ma wpisane że jest to agresywny kot nieobslugiwalny
![]()
Daisy też wybrzydza na mokre, podstawię miske to "zakopie" i odchodzi, z czego cieszy sie Tofik
klaudiafj pisze:Marysia robi identycznie jak Migotka. Choc w sumie Marysia chce jeść, ale nic jej nie pasuje. Już prawie nie mam saszetek, bo zwlekam z zamowieniem, bo nie wiem co mam kupic. Nawet mieso jej nie podchodzi. I jeszcze schudla.
Najlepiej to smakują.smakolyki - to zjada na wyścigi i to każda ilość
Gosiagosia pisze:klaudiafj pisze:Marysia robi identycznie jak Migotka. Choc w sumie Marysia chce jeść, ale nic jej nie pasuje. Już prawie nie mam saszetek, bo zwlekam z zamowieniem, bo nie wiem co mam kupic. Nawet mieso jej nie podchodzi. I jeszcze schudla.
Najlepiej to smakują.smakolyki - to zjada na wyścigi i to każda ilość
Identycznie u mnie i uwielbia ludzką szyneczke. W brzuchu jej burczy ale nie zje, powacha i odchodzi. Nie mam już do niej siły, szkoda wyrzucać a Hugo i Pusia tłuste koteczki są

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości