MB&Ofelia pisze:Chiko. To okropeczne! Macie za małą sofę! Czeba konieczmnie kupiać więksiejszą. Albo niech se Duża leży na podłogu. No jak to może być coby kotku nie miał mniejsca coby se poleżeć!
Książniczka Ofelja oburzona

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MB&Ofelia pisze:Chiko. To okropeczne! Macie za małą sofę! Czeba konieczmnie kupiać więksiejszą. Albo niech se Duża leży na podłogu. No jak to może być coby kotku nie miał mniejsca coby se poleżeć!
Książniczka Ofelja oburzona
kwiryna pisze:Zapraszam viewtopic.php?f=20&t=196949&p=12282900#p12282900
Mary, nie gniewaj się za. prywatę, dużo odwiedzin masz więc piszę i u Ciebie
mir.ka pisze::1luvu:![]()
Chikita pisze:Ale jej wszyscy mówili, że powinna kupić większa sofę, ale ona, że skoro mieszka sama to nie potrzebuje dużych mebli. I kupuje takie małe, że nikt się nie mieści.
Chiko
MaryLux pisze:Chikita pisze:Ale jej wszyscy mówili, że powinna kupić większa sofę, ale ona, że skoro mieszka sama to nie potrzebuje dużych mebli. I kupuje takie małe, że nikt się nie mieści.
Chiko
Gupia, c'nie?
ewkkrem pisze:MaryLux pisze:Chikita pisze:Ale jej wszyscy mówili, że powinna kupić większa sofę, ale ona, że skoro mieszka sama to nie potrzebuje dużych mebli. I kupuje takie małe, że nikt się nie mieści.
Chiko
Gupia, c'nie?
Jasne, że gupia! Do tego liczyć nie umi. Jak to "mieszka sama" a Ty to CO![]()
Drops.
Chikita pisze:Drops ja nie wiem co ja. Ona tak mówi i twierdzi, że miejsca jest wystarczająco. A jak komu ciasno to na podłodze se może usiąść, ale sama to jakoś nie siada.
Chiko
Chikita pisze:Drops ja nie wiem co ja. Ona tak mówi i twierdzi, że miejsca jest wystarczająco. A jak komu ciasno to na podłodze se może usiąść, ale sama to jakoś nie siada.
Chiko
Ewa L. pisze:Chikita pisze:Drops ja nie wiem co ja. Ona tak mówi i twierdzi, że miejsca jest wystarczająco. A jak komu ciasno to na podłodze se może usiąść, ale sama to jakoś nie siada.
Chiko
Może jej nie ciasno.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1381 gości