Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
tudor pisze:Po co ten szał jak napisałam nikomu nic nie zarzucam nie ujmuję zasług pracy poświęcenia .zdaję sobie sprawę ile środków musi być na to przeznaczonych .Forumowicze!!!!! Pomagać jak najwięcej!!!!!!!!!!!!!!! Nie pojmuje jednak jak można zostawić zwierzę potrzebujące pomocy ? Czyli P. Izo są. Kotki nasze wasze ijeszcze inne dla których (widząc je ) można bylo zrobić tylko tyle żeby je zostawić w spokoju ja osobiście nigdy nie dokonywalam takiego podziału pomagalam ijeszcze pomagam wszystkim zwierzętom niezależnie czy są..moje cudze takie czy owakie . Z tego co czytam wynika że to pani wraz zP. Damianem jesteście opiekunami zwierząt na tzw lotnisku stąd moje uwagi za które oczywiście bardzo przepraszam jesli byly niestosowne
tudor pisze:Bez zarzutu to do dziela chyba jesteś ze szczecina ? Macie wiedzę. Czy karmicielką ma te koty zarejstrowane w UM? Jesli nie to są to zwierzęta miasta pod patronatem tozu ? Skoro podjeliscie się opieki no to do boju!! Mam co nieco doświadczenia pewnie nie tyle co wy ale mi również tak nagle śmierć tylu kotków będących na posilku kilkanaście godzin wcześniej nie pasuje mi do objawów po ale można się mylić
Jesli to rzeczywiście po to może P .pani Izo przyniosła wirusa np z domu gdzie jak pani pisze przebywa ok 30 kotów tez nie wiadomo który przechorowal tez u pani umierają zwierzęta no przepraszam ale to co piszecie to jakas paranoja
ASK@ pisze:Proponuję ignora.
Brak odpowiedzi to brak dyskusji.
Nie ma co strzępić sobie jęzora po próżnicy.
Jak ktoś chce pomóc pomoże.
Jak nie chce niech znika.
Nie ma przymusu.
W gadaniu także.
Ignor!!!
Najzdrowsze rozwiązanie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, CatnipAnia, Google [Bot] i 25 gości