Dziękujemy za karteczkę

Muszę się przyznać do czegoś

Moli25 pisze:Babcia na 102 poległam ze śmiechu
Ciociu Moli25, to absolutnie nie Babcie są na 102. Na 102 są teściowe i to nie wszystkie

Drops.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Moli25 pisze:Babcia na 102 poległam ze śmiechu
ewkkrem pisze:
Ciociu Moli25, to absolutnie nie Babcie są na 102. Na 102 są teściowe i to nie wszystkie. Moja teściowa to cholera jakich mało ale jest jednocześnie mamcią Lusi i BABCIĄ mojego synka Kolumba więc nie jest taka, do końca zła
(chyba, mam nadzieję
)
Drops.
MaryLux pisze:Zięciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu! Chcesz w ucho? Bo nie dam Lusi smaczka!
ewkkrem pisze:MaryLux pisze:Zięciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu! Chcesz w ucho? Bo nie dam Lusi smaczka!
Buhahahajuż w to wierzę
![]()
Dla kochanej teściowej:
"Żona mówi do męża:
– Kochanie, co kupimy matce na urodziny?
– Wiem że chciała coś na prąd. Może krzesło?"
Kochający zięć Drops
MaryLux pisze:Dropsiku, ja bym Maćka zdzieliła z listeczka
ewkkrem pisze:MaryLux pisze:Dropsiku, ja bym Maćka zdzieliła z listeczka
O kurczaczek, ja tyle pięknych zdjęć wstawiam, Mumisia i swoich, a ta tylko Maćka zauważaDobre chociaż to, że nie każesz mu łapki zabrać
![]()
Drops.
MaryLux pisze:ewkkrem pisze:MaryLux pisze:Dropsiku, ja bym Maćka zdzieliła z listeczka
O kurczaczek, ja tyle pięknych zdjęć wstawiam, Mumisia i swoich, a ta tylko Maćka zauważaDobre chociaż to, że nie każesz mu łapki zabrać
![]()
Drops.
Chciałam Cię przed nim bronić, a Ty znów narzekasz?![]()
![]()
![]()
ewkkrem pisze:MaryLux pisze:ewkkrem pisze:MaryLux pisze:Dropsiku, ja bym Maćka zdzieliła z listeczka
![]()
Drops.
![]()
![]()
No już dobrze, dobrze, moja Ty mała przekornisiu![]()
![]()
![]()
I tak Cię koffam![]()
![]()
![]()
Drops.
No i coś dla mojej ukochanej teściowej![]()
"Teściowa jest jak nietoperz. Niedowidzi, niedosłyszy, a wszystkiego się czepia!"
Dropsik
MaryLux pisze:ewkkrem pisze:MaryLux pisze:ewkkrem pisze:MaryLux pisze:Dropsiku, ja bym Maćka zdzieliła z listeczka
![]()
Drops.
![]()
![]()
![]()
![]()
I tak Cię koffam![]()
![]()
![]()
Drops.
"Teściowa jest jak nietoperz. Niedowidzi, niedosłyszy, a wszystkiego się czepia!"
Dropsik
Małżeństwo to skazywanie się na kalectwo: tu nie dowidzieć, tam nie dosłyszeć
ewkkrem pisze:MaryLux pisze:ewkkrem pisze:MaryLux pisze:ewkkrem pisze:
![]()
Drops.
![]()
![]()
![]()
![]()
I tak Cię koffam![]()
![]()
![]()
Drops.
Dropsik
Małżeństwo to skazywanie się na kalectwo: tu nie dowidzieć, tam nie dosłyszeć
I Teściową![]()
Dobre, Lusiu. Tego jeszcze nie słyszałem![]()
Twój Drops
MaryLux pisze:Moja bratowa usłyszała to na naukach przedślubnych
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 18 gości