Rude jest piękne ...♥♥♥♥ cz.26 - Jake chory :(

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sty 07, 2020 15:29 Re: Rude jest piękne ...♥♥♥♥ cz.26

jolabuk5 pisze:
mir.ka pisze:tu wygodniej się śpi i nikt zabawek nie zabierze :wink:
Obrazek

Obrazek

Śpimy mocno, nie ukradnie nikt stąd nas :1luvu:

śpimy i chrapiemy :mrgreen:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Wto sty 07, 2020 15:30 Re: Rude jest piękne ...♥♥♥♥ cz.26

alessandra pisze:
mir.ka pisze:tu wygodniej się śpi i nikt zabawek nie zabierze :wink:
Obrazek

Obrazek

:ryk:

no co? :(
że się trochę nie mieścimy? :(
Obrazek

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Post » Wto sty 07, 2020 22:34 Re: Rude jest piękne ...♥♥♥♥ cz.26

mir.ka pisze:
MaryLux pisze:Obrazek

u mnie tak bardzo kolorowych ptaszków nie ma

Bo u mnie jest cieplejszy klimat

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Wto sty 07, 2020 23:07 Re: Rude jest piękne ...♥♥♥♥ cz.26

Chrapia i chrapia, a zgloszenie i sesja zdjeciowa na konkurs Miss i Mistera Forum same sie pewno zrobia?
Fredziu!
Zapisz sie do newslettera PETA i pomagaj zwierzetom wysylajac email!
https://www.peta.org/about-peta/learn-a ... -to-enews/

pibon

Od: Pon lip 09, 2012 10:26

Post » Czw sty 09, 2020 8:58 Re: Rude jest piękne ...♥♥♥♥ cz.26

MaryLux pisze:
mir.ka pisze:
MaryLux pisze:Obrazek

u mnie tak bardzo kolorowych ptaszków nie ma

Bo u mnie jest cieplejszy klimat

zdecydowanie
Obrazek

mir.ka

Post » Czw sty 09, 2020 8:59 Re: Rude jest piękne ...♥♥♥♥ cz.26

pibon pisze:Chrapia i chrapia, a zgloszenie i sesja zdjeciowa na konkurs Miss i Mistera Forum same sie pewno zrobia?

a jakoś dały rade pomiędzy jedna drzemką a drugą :mrgreen:
Obrazek

mir.ka

Post » Czw sty 09, 2020 15:20 Re: Rude jest piękne ...♥♥♥♥ cz.26

Dzień dobry :1luvu:
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Czw sty 09, 2020 15:35 Re: Rude jest piękne ...♥♥♥♥ cz.26

klaudiafj pisze:Dzień dobry :1luvu:

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

mir.ka

Post » Czw sty 09, 2020 15:48 Re: Rude jest piękne ...♥♥♥♥ cz.26

Byłam dzisiaj z Daisy na szczepieniu. Trochę jej odwlekłam, bo w lecznicy był remont i nie było czynnej wagi, a chciałam zważyć chudzielca. Od ubiegłego roku przytyła 20 dkg , waży teraz 3,30kg , kawał kocicy z niej :mrgreen: Jak każdy kot przed szczepieniem została dokładnie zbadana i wy oglądana, wszystko w porządku.
Całą drogę tam i z powrotem były miauki i płacze, ale w gabinecie nie była wystraszona, nawet chętnie by sobie po nim pospacerowała.
Trochę koty wystraszyłam bo jak zobaczyły kontener to wszystkie od razu zaczęły uciekać i się chować. Daisy początkowo weszła sama do kontenerka, ale jak się zorientowała ,że chcę go zamknąć to uciekła i musiałam ją gonić po domu. Teraz odsypia te emocje.
Rozmawiałam też o piesku i kontynuujemy na razie aktualny sposób leczenia jak daje takie dobre wyniki.
Obrazek

mir.ka

Post » Czw sty 09, 2020 17:16 Re: Rude jest piękne ...♥♥♥♥ cz.26

mir.ka pisze:Byłam dzisiaj z Daisy na szczepieniu. Trochę jej odwlekłam, bo w lecznicy był remont i nie było czynnej wagi, a chciałam zważyć chudzielca. Od ubiegłego roku przytyła 20 dkg , waży teraz 3,30kg , kawał kocicy z niej :mrgreen: Jak każdy kot przed szczepieniem została dokładnie zbadana i wy oglądana, wszystko w porządku.
Całą drogę tam i z powrotem były miauki i płacze, ale w gabinecie nie była wystraszona, nawet chętnie by sobie po nim pospacerowała.
Trochę koty wystraszyłam bo jak zobaczyły kontener to wszystkie od razu zaczęły uciekać i się chować. Daisy początkowo weszła sama do kontenerka, ale jak się zorientowała ,że chcę go zamknąć to uciekła i musiałam ją gonić po domu. Teraz odsypia te emocje.
Rozmawiałam też o piesku i kontynuujemy na razie aktualny sposób leczenia jak daje takie dobre wyniki.

Masz mądre koty :P
Moje, jak wyciągnę transporter, to do niego włażą, polegują, wręcz czekają aż się zwolni. Nie kojarzą z wetem :twisted:
Stokroteczka :mrgreen: na zdjęciach nie wygląda na taką małą koteczkę :201461 . Aaaa a umaszczenie ma niesamowite :1luvu: . Do zakochania.

PS. To ostatnie zdanie dopisał Drops ale ja się z nim, wyjątkowo, zgadzam :mrgreen:
Uroda moja nie sięga szczytu szczytów, ale mój pies patrzy na mnie oczami pełnymi zachwytu
L. J. Kern
1 - Trudne początki kota Dropsa
2 - Drops + reszta (trudne życie)
3 - Drops + koty
Amorka i Mumiś

Obrazek

ewkkrem

Od: Czw lip 27, 2017 15:20

Post » Pt sty 10, 2020 9:02 Re: Rude jest piękne ...♥♥♥♥ cz.26

ewkkrem pisze:
mir.ka pisze:Byłam dzisiaj z Daisy na szczepieniu. Trochę jej odwlekłam, bo w lecznicy był remont i nie było czynnej wagi, a chciałam zważyć chudzielca. Od ubiegłego roku przytyła 20 dkg , waży teraz 3,30kg , kawał kocicy z niej :mrgreen: Jak każdy kot przed szczepieniem została dokładnie zbadana i wy oglądana, wszystko w porządku.

Masz mądre koty :P
Moje, jak wyciągnę transporter, to do niego włażą, polegują, wręcz czekają aż się zwolni. Nie kojarzą z wetem :twisted:
Stokroteczka :mrgreen: na zdjęciach nie wygląda na taką małą koteczkę :201461 . Aaaa a umaszczenie ma niesamowite :1luvu: . Do zakochania.

PS. To ostatnie zdanie dopisał Drops ale ja się z nim, wyjątkowo, zgadzam :mrgreen:

U nas kontener stoi cały czas na podłodze w jednym pokoju i jest dostępny dla kotów, Rudzia lubi w nim spać. Ale jak sie wybieramy do weta to stawiam kontener wyżej, bo nie będę do niego wkładać kotów leżąc na podłodze i wtedy to jest sygnał do ucieczki :lol: :lol:

Daisy moze nie wyglada na małą bo ona jest dość wysoka na łapkach. Moje wszystkie koty nie ważą za dużo, choć jedzą ile chcą, dostęp do jedzenia mają cały czas .
Obrazek

mir.ka

Post » Pt sty 10, 2020 9:06 Re: Rude jest piękne ...♥♥♥♥ cz.26

Miseczki podchodzą pod nosek, tam gdzie kotek aktualnie przebywa :wink:
Obrazek

Obrazek
Obrazek

mir.ka

Post » Pt sty 10, 2020 10:35 Re: Rude jest piękne ...♥♥♥♥ cz.26

mir.ka pisze:Miseczki podchodzą pod nosek, tam gdzie kotek aktualnie przebywa :wink:
Obrazek

Obrazek

To tak jak u nas Ciociu! Nasze też podchodzą pod nosek :D
Sabcia
Nasz wątek:
viewtopic.php?f=46&t=220448
Wątek kotów Joli Dworcowej:
viewtopic.php?f=1&t=191624
Kącik Muzyczny
viewtopic.php?f=8&t=190784
Zjawiska niewytłumaczalne, opowieści o duchach i nie tylko
viewtopic.php?f=8&t=194190