śpimy i chrapiemy

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
pibon pisze:Chrapia i chrapia, a zgloszenie i sesja zdjeciowa na konkurs Miss i Mistera Forum same sie pewno zrobia?
klaudiafj pisze:Dzień dobry
mir.ka pisze:Byłam dzisiaj z Daisy na szczepieniu. Trochę jej odwlekłam, bo w lecznicy był remont i nie było czynnej wagi, a chciałam zważyć chudzielca. Od ubiegłego roku przytyła 20 dkg , waży teraz 3,30kg , kawał kocicy z niejJak każdy kot przed szczepieniem została dokładnie zbadana i wy oglądana, wszystko w porządku.
Całą drogę tam i z powrotem były miauki i płacze, ale w gabinecie nie była wystraszona, nawet chętnie by sobie po nim pospacerowała.
Trochę koty wystraszyłam bo jak zobaczyły kontener to wszystkie od razu zaczęły uciekać i się chować. Daisy początkowo weszła sama do kontenerka, ale jak się zorientowała ,że chcę go zamknąć to uciekła i musiałam ją gonić po domu. Teraz odsypia te emocje.
Rozmawiałam też o piesku i kontynuujemy na razie aktualny sposób leczenia jak daje takie dobre wyniki.
ewkkrem pisze:mir.ka pisze:Byłam dzisiaj z Daisy na szczepieniu. Trochę jej odwlekłam, bo w lecznicy był remont i nie było czynnej wagi, a chciałam zważyć chudzielca. Od ubiegłego roku przytyła 20 dkg , waży teraz 3,30kg , kawał kocicy z niejJak każdy kot przed szczepieniem została dokładnie zbadana i wy oglądana, wszystko w porządku.
Całą drogę tam i z powrotem były miauki i płacze, ale w gabinecie nie była wystraszona, nawet chętnie by sobie po nim pospacerowała.
Trochę koty wystraszyłam bo jak zobaczyły kontener to wszystkie od razu zaczęły uciekać i się chować. Daisy początkowo weszła sama do kontenerka, ale jak się zorientowała ,że chcę go zamknąć to uciekła i musiałam ją gonić po domu. Teraz odsypia te emocje.
Rozmawiałam też o piesku i kontynuujemy na razie aktualny sposób leczenia jak daje takie dobre wyniki.
Masz mądre koty![]()
Moje, jak wyciągnę transporter, to do niego włażą, polegują, wręcz czekają aż się zwolni. Nie kojarzą z wetem![]()
Stokroteczkana zdjęciach nie wygląda na taką małą koteczkę
. Aaaa a umaszczenie ma niesamowite
. Do zakochania.
PS. To ostatnie zdanie dopisał Drops ale ja się z nim, wyjątkowo, zgadzam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 40 gości