Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ewar pisze:Gosia, jak Emi?
Wszystkiego dobrego w Nowym Roku, jak najmniej zmartwień, zdrowia dla ludzi i zwierzątek , a szczególnie dla Filipka.
Gosiagosia pisze:Świeci słońce i chciałam z Emi iść na dłuższy spacer. Daleko nie zaszłam bo jakiś idiota postanowił sobie przedłużyć Sylwestra i postrzelac.
Ja gdybym mogła to wsadziła bym mu w d.. tą petarde i odpaliła.
Naprawdę mam same brzydkie myśli..
Niektórzy nie przejmują się innymi ludźmi, zwierzętami, najważniejsze jest to że sami się dobrze bawią.
jolabuk5 pisze:Powinno się już chyba całkiem uspokoić.
Gosiagosia pisze:jolabuk5 pisze:Powinno się już chyba całkiem uspokoić.
Narazie jest cisza, zaraz z Emi wychodzę na ostatni spacer.
Emi w domu jest super a na dworze zawsze czujna. Zauważyłam że ona wielu rzeczy się boi i to nie tylko fajerwerków, burzy i głośnych dźwięków, boi się dzieci takich szkolnych, może miała z nimi jakieś złe wspomnienia. Taką ją adoptowalam na dobre i złe i nigdy jej nie oddam.
mir.ka pisze:Gosiagosia pisze:jolabuk5 pisze:Powinno się już chyba całkiem uspokoić.
Emi w domu jest super a na dworze zawsze czujna. Zauważyłam że ona wielu rzeczy się boi i to nie tylko fajerwerków, burzy i głośnych dźwięków, boi się dzieci takich szkolnych, może miała z nimi jakieś złe wspomnienia. Taką ją adoptowalam na dobre i złe i nigdy jej nie oddam.
wczoraj jak wracałam z wieczornego spaceru z Dżekiem to jeszcze było słychać strzały, na szczęście on na nie nie reaguje
Moli25 pisze:mir.ka pisze:Gosiagosia pisze:jolabuk5 pisze:Powinno się już chyba całkiem uspokoić.
wczoraj jak wracałam z wieczornego spaceru z Dżekiem to jeszcze było słychać strzały, na szczęście on na nie nie reaguje
To powinno być prawnie zabronione.
Strzelać o północy do 1 w nocy. 31-01.01 i do widzenia. A najlepiej w ogóle nie strzelać.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter i 13 gości