https://www.fotosik.pl/zdjecie/fa3bd5836295157b
To od niego pobrałam wymaz do badania.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
makrzy pisze:Jestem zrozpaczona, wchodzę na watek i płaczę, psychicznie wysiadam![]()
![]()
![]()
Tyle pięknych, dorodnych, zadbanych kotków odeszło...
KONIECZNA JEST SEKCJA ZWŁOK!!!
Przelałam na konto, proszę o pomoc żeby jeszcze ktoś pomógł jeśli może...
Bez ustalenia przyczyny, ich wysiłki pójdą na marne, proszę...
Musi być jakaś przyczyna takiej, nagłej, zbiorowej śmierci i co najważniejsze, trzeba to ustalić...
Pomóżcie...
makrzy pisze:Tu, szczególnie tu, w tym wątku podzielę się życzeniami noworocznymi:
Żadnej śmierci, wśród rodziny, wśród znajomych, przyjaciół i wśród naszych zwierzątek/podopiecznych. Tych domowych, tych w DS, DT i wolno-żyjących, wszystkich...
Z całego serca życzę...
jolabuk5 pisze:makrzy pisze:Tu, szczególnie tu, w tym wątku podzielę się życzeniami noworocznymi:
Żadnej śmierci, wśród rodziny, wśród znajomych, przyjaciół i wśród naszych zwierzątek/podopiecznych. Tych domowych, tych w DS, DT i wolno-żyjących, wszystkich...
Z całego serca życzę...
Przyłączę się!
ASK@ pisze:Co można życzyć w tak ciężkich momentach? Każde słowo jest banalne i nie na miejscu.
Jako karmiciel życzę drugiemu karmicielowi kilku rzeczy.
Oby zawsze zjawiały się wszystkie koty na karmienie.
By zawsze były zdrowe
By było co w miski nakładać i za co mieć na te wkłady!
A przede wszystkim życzę zdrowia. Nie tylko kotom ale przede wszystkim karmicielom!
I sił.
I wytrwałości
Bo to jest ciężka psychicznie i fizycznie "praca".
mir.ka pisze:jolabuk5 pisze:makrzy pisze:Tu, szczególnie tu, w tym wątku podzielę się życzeniami noworocznymi:
Z całego serca życzę...
Przyłączę się!
i ja też
pibon pisze:Kochani Pani Izo, Aistionnelle, Damianie i Przyjaciele Zwierzakow - dobrego, zdrowego, pomyslnego 2020 roku! Zebyscie mieli zdrowko, sily i srodki aby dalej pomagac zwierzakom. I by sie Wam wszystko udawalo, a marzenia by sie spelnialy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: emill, Google [Bot], KotSib, Silverblue i 59 gości