Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mir.ka pisze:ewkkrem pisze:MaryLux pisze:Tylko skąd ja Ci wezmę pióro, Dropsiu?
Lusiu, mam pomysł, mamy przyjaciółkę, która nazywa się Kurka. Mieszka u Cioci Kwiryny. Wyrwij jej z ogona![]()
Drops.
![]()
![]()
kwiryna pisze:mir.ka pisze:ewkkrem pisze:MaryLux pisze:Tylko skąd ja Ci wezmę pióro, Dropsiu?
Lusiu, mam pomysł, mamy przyjaciółkę, która nazywa się Kurka. Mieszka u Cioci Kwiryny. Wyrwij jej z ogona![]()
Drops.
![]()
![]()
![]()
![]()
ewkkrem pisze:MaryLux pisze:Tylko skąd ja Ci wezmę pióro, Dropsiu?
Drops.
MB&Ofelia pisze:Lusia i Drops. Czeba było miaukać że poczebujecie piórka. Moja Duża była dzisiaj polować na latacze. Latacza to ona nie upoluje, bo jezd piedroła prawie jak Mała Ciorna, ale może by wam piórko upolowała.
Ksiązniczka Ofelja
ewkkrem pisze:kwiryna pisze:mir.ka pisze:ewkkrem pisze:MaryLux pisze:Tylko skąd ja Ci wezmę pióro, Dropsiu?
Drops.
![]()
![]()
![]()
![]()
Nie dasz piórka, Kureczko ? Nie dasz ??? Kurki mają dużo piórek a Lusi tylko jedno potrzebne![]()
Na pewno by napisała we wspomnieniach, czyje piórko umożliwiło powstanie jej dzieła
MB&Ofelia pisze:Lusia. Miauknę Dużej coby polowała ino jutro nie będzie polować bo idzie się moczyć w basenuPóźmniej będzie dwa dni w pracy to też nie będzie polować. Ale może gdziesik potupta w Nowego Roka.
A tak se myślę, jak Kurka ma piórka to gdzie ona ma te piórka? Bo ona nie ma skrzydełków...
Książniczka Ofelja
MB&Ofelia pisze:Lusia. Gąś to mniamuśne miąsko. Nie rozumię jak możmna pisać miąskię?
Jak Kurka ma futerko a nie piórka to dlaczemu Drops chce jej urwać piórko dla cię? Nic z tego nie rozumię...
Książniczka Ofelja
Thorkatt pisze:A ja nie wiedziałam,że u Was jest po drodze do Ameryki.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 75 gości