Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kwiryna pisze:i jak po świętach u Was?
Moli25 pisze:Miłego weekendu Gosiu
Gosiagosia pisze:kwiryna pisze:i jak po świętach u Was?
Odpoczywamy i nabieramy sił przed Sylwestrem i na Nowy Rok.
Emi bardzo boi się wystrzalow i nie wiem gdzie się mamy schować. Nie bardzo chcę ją faszerowac lekami ale chyba będę musiała bo ona się nie załatwi na dworzu a w domu nie nabrudzi.
mir.ka pisze:Gosiagosia pisze:kwiryna pisze:i jak po świętach u Was?
Emi bardzo boi się wystrzalow i nie wiem gdzie się mamy schować. Nie bardzo chcę ją faszerowac lekami ale chyba będę musiała bo ona się nie załatwi na dworzu a w domu nie nabrudzi.
ja mam teraz dobrze bo Dżeka żadne strzały nie ruszają, nie wiem czy zawsze tak miał czy to głuchota starcza,
Gosiagosia pisze:mir.ka pisze:Gosiagosia pisze:kwiryna pisze:i jak po świętach u Was?
ja mam teraz dobrze bo Dżeka żadne strzały nie ruszają, nie wiem czy zawsze tak miał czy to głuchota starcza,
Mika jak ogłuchla to też się nie bała.
Jak była młoda to wybiegła szybko na trawę zrobiła siusiu i do domu a Emi to tak się trzęsie że nic nie zrobi.
mir.ka pisze:Gosiagosia pisze:mir.ka pisze:Gosiagosia pisze:kwiryna pisze:i jak po świętach u Was?
Mika jak ogłuchla to też się nie bała.
Jak była młoda to wybiegła szybko na trawę zrobiła siusiu i do domu a Emi to tak się trzęsie że nic nie zrobi.
taka Kaja była
ewkkrem pisze:Cichego Sylwestra Wam życzę. Biedna Emi
. Koty też się boją? Moja czwórka nic a nic się nie boi i ... pochwalę się moim miastem
. Miasto, zamiast dotychczasowych fajerwerków, organizuje pokaz laserowy
. Będzie ciszej, choć lokalsi, niestety, będą strzelać
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Silverblue i 37 gości