Taaak, wąsiki są nadzwyczajne

Ja Cię za to wirtualnie wymiziam

Sabcia
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MB&Ofelia pisze:Lucas. To oczywistne że jezdeś niewinmny. Jak Duże przylepiają do nas gąbusie to same się proszą o pacnięcie.
Moja Duża to kiedyś była gupia okropecznie i mię rzucała mysię i paczała w telewizora i nie paczała gdzie rzuca. No to tak pacłam mysię że jej pacłam nosa. Zawyła jak wilkownica i późmniej czymała se nosa w chusteczku bo jej krewka kapała. No i tak się naumiała że czeba paczać gdzie się rzuca mysią.
Książniczka Ofelja
Anna2016 pisze:Dziękuję Ciociu mir.ka![]()
![]()
![]()
na drugim zdjęciu widać moją j-e-d-y-n-ą różową poduszeczkę w łapce....ciekawe po kim odziedziczyłam? to tacie czy po mamie![]()
MalgWroclaw pisze:Piękny jest Lucas, bardzo.
kwiryna pisze:wszystkie kotki są piękneKurcia
Anna2016 pisze:Miau Sabciu, Kitku jak Wam minęła noc? Kitku - jak Ty się czujesz? Zjedliście?
Ja rano obudziłam dużą że jestem głodna i lizu-lizu dużą po gołej ręce żeby mi jeść dała...zjadłam, ale tylko 1 rodzaj mojej ulubionej saszetki z galaretką...![]()
![]()
![]()
Dla moich Przyjaciół - To ja spod prześcieradła na legowisku dużej![]()
Moli25 pisze:Anna2016 pisze:Miau Sabciu, Kitku jak Wam minęła noc? Kitku - jak Ty się czujesz? Zjedliście?
Ja rano obudziłam dużą że jestem głodna i lizu-lizu dużą po gołej ręce żeby mi jeść dała...zjadłam, ale tylko 1 rodzaj mojej ulubionej saszetki z galaretką...![]()
![]()
![]()
Dla moich Przyjaciół - To ja spod prześcieradła na legowisku dużej![]()
Przepiekna
Moli25 pisze:Niech wszystkie kotki będą zdrowe
Użytkownicy przeglądający ten dział: ewar, Silverblue i 19 gości