A tak w ogóle,to trzymajcie się..

Moderator: Estraven

haw5 pisze:Nie skończyłam jeszcze czytać wątku,ale grosik poleciał.
A tak w ogóle,to trzymajcie się..
haw 5 za wpłatę na konto zbiórki.tomek_szczecin pisze:Czytam wątek od początku (nie mam czasu się wpisywać). Chciałem tylko napisać, że jeśli kiedykolwiek doszłoby do pozwu ze strony p. Wioletty, to Iza może brać mnie na świadka. Dawniej kilkukrotnie spotkałem się z Izą przywożąc jej puszki dla kotów bądź pellet, ze 2-3 razy wyruszyłem z nią na krótką trasę. Także będę mógł zaświadczyć o profesjonalnej opiece nad kotami wolnożyjącymi w Dąbiu i okolicy (opiece zarówno pod względem wyżywienia jak i przeciwdziałaniu bezdomności w postaci sterylizacji/kastracji). Odnośnie Damiana to nie miałem przyjemności poznać, więc jedynie mógłbym zaświadczyć to co widzę na forum (zarówno wpisy jak i zdjęcia i filmiki) oraz to, że skoro jest "pod skrzydłami" Izy, to nie wierzę, że mógłby zrobić jakąkolwiek krzywdę kotom
Jeśli faktycznie doszłoby do sprawy w sądzie, to na pewno jakoś postaram się pomóc choćby finansowo na opiekę prawną. Na pewno nie zostaniecie sami
Miejmy nadzieję ze do takiej skrajności nie dojdzie - bo naprawdę są ważniejsze rzeczy niż ciąganie po sądach celem wyjaśniania jakiś paranoi. iza71koty pisze:iza71koty pisze:Pomóc można biorąc udział w zorganizowanej przez aistionnellezbiórce na pomagam.pl
https://pomagam.pl/q4lnkyh7
aistionnelle za zamówienie zrobione z uzbieranych środków na zbiórce. Zamówienie dotarło kilka dni temu.
Anonimowy Darczyńca dziękujemy za wpłatę na konto zbiórki
Norku, która kolejny raz zamówiła dla nas jedzonko.
. Jedzonko dotarło do nas przed Mikołajkami

Damian- iza71koty pisze:Zaległe![]()
podziękowanie dla
Norku, która kolejny raz zamówiła dla nas jedzonko.
. Jedzonko dotarło do nas przed Mikołajkami
Tym razem dostaliśmy :
20 kg Pitti Cats Dinner.
10 kg Smilla Kitten.
Bardzo dziękujemy![]()
Damian- iza71koty pisze:Kotek, który był chory. Dostawał przez kilka dni Unidox.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Nestor95 i 41 gości