Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MB&Ofelia pisze:Ciociu MaryLux. Kotków się nie pakuje. Kotki się ino same pakują na kolanka jak mają ochotę na mizianki. A ja mam dość wychowywania Małej Ciornej. Kolumba niech wychowa Lusia.
Książniczka Ofelja stanowcza
MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Ciociu MaryLux. Kotków się nie pakuje. Kotki się ino same pakują na kolanka jak mają ochotę na mizianki. A ja mam dość wychowywania Małej Ciornej. Kolumba niech wychowa Lusia.
Lenisz się, młoda!
MB&Ofelia pisze:MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Ciociu MaryLux. Kotków się nie pakuje. Kotki się ino same pakują na kolanka jak mają ochotę na mizianki. A ja mam dość wychowywania Małej Ciornej. Kolumba niech wychowa Lusia.
Lenisz się, młoda!
Lusia. Jezdę Książniczką i mogę się lenić ile mię się podoba. No bo dlaczemu mam se męczyć łapcie? Przecież książniczki mają ino ładmnie wyglądać i dobrze się bawić.
Książniczka Ofelja
MaryLux pisze:miau
mir.ka pisze:MaryLux pisze:miau
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
MB&Ofelia pisze:Lusia. Ty nie miaukaj bo cysorzowa nie jezd ważmnejsza od książniczku. To insza kategorja. Cysorzowe są w więksiejszych mniastach, a ksiązniczki w mniejsiejszych. No i książniczki się rodzą w doniczku a cysorzowe gdziesik indziej.
Książniczka Ofelja obeznana-w-kocich-tytułach-arystokratycznych
ewkkrem pisze:Aaa tam. Wy możecie się przekomarzać, która ważniejsza. Do Ciebie, Ofelio, Twoja duża mówi " księżniczko", do Ciebie, Lusiu, Twoja duża mówi Cesarzowo a do mnie, moja duża mówi "KOCHANIE"
.
I, a kuku, która, z nas trzech jest WAŻMNIEJSZA![]()
Amorka
ewkkrem pisze:Aj, aj, ajajaj. Lusiu, wybacz, przysnęło mi się (po nużącej walce ze szczurem) a to Amora dorwała się do komputra. Wszak wszyscy wiedzą, że TY jesteś najpiękniejsza i ... najkoffańsza i ... NAJWAŻMNIEJSZA!!!
TwójDrops!
Księżniczko Ofelio, Ty jesteś i zawsze będziesz najważmniejsza dla swojej Dużej.
Drops, podziwiający nieustannie Twoją urodę, mądrość i zalety charakteru
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter i 56 gości