jolabuk5 pisze:Uff, dobre wieści!
sama wiesz jak cieszy apetyt u chorego zwierzaka

Moderator: Estraven
jolabuk5 pisze:Uff, dobre wieści!
SabaS pisze:Super
Moli25 pisze:Super się czyta takie dobre wieści.
Tak trzymać
mir.ka pisze:Dżekuś po tych nowych lekach nabrał apetytu. O ile poprzednio zaczynał jeść najczęściej dopiero po południu i zjadał 400 g puszkę ,czasami 2 po 150 g jak miał gorszy dzień , to teraz głodny od rana do wieczoraTzn zjada ładnie śniadanie, a wieczorem po skończeniu puszki upomina się o jeszcze i dostaje dodatkowe pół tacki
Problemów z wydalaniem też nie ma i wpadek w domu brak
mir.ka pisze:Ewa L. pisze:A pamiętacie jak w styczniu miałam problem z paczką która zaginęła a okazało się później , że przyszła uszkodzona i ją reklamowałam . Wysłali drugą paczkę i za pierwszą kazali mi zapłacić . Wtedy też zabrali mi opcję rachunek którą miałam przez kilka lat. Pani tłumaczyła mi , że oni nie mają z tym nic wspólnego bo to komputer losuje klientów którym przyznawana jest opcja rachunek.
ja zwykle płacę albo natychmiast albo z opóźnieniem, liczę ,że to się nie zmieni, choć zooplus ciągle wprowadza zmiany, nie zawsze korzystne
mir.ka pisze:
jak chodzę z małymi kociakami do schroniska to tam pobierają krew do badać z pachwiny i nie golą, nie wiem czy tak pobieraja wszystkim czy tylko małym
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 581 gości