Moderator: Estraven
Stomachari pisze:SabaS pisze: Truskaweczka to nie od Stomachari czasem?
Się wproszę na wątek, ale że co jakiś czas podczytuję (nie zawsze na bieżąco), to może będzie mi wybaczoneA i prywatę odstawię, z góry przepraszam
Truskawkę nabyła Ewa.KM. Został mi Żółw, Wielka Mysz i Poke-domek: viewtopic.php?f=27&t=189044
Grzecznie leżą w foliach, z dala od moich zwierzaków i czekają na lepszy czas. Może jeszcze komuś wpadną w oko
Gosiagosia pisze:Stomachari pisze:SabaS pisze: Truskaweczka to nie od Stomachari czasem?
Się wproszę na wątek, ale że co jakiś czas podczytuję (nie zawsze na bieżąco), to może będzie mi wybaczoneA i prywatę odstawię, z góry przepraszam
Truskawkę nabyła Ewa.KM. Został mi Żółw, Wielka Mysz i Poke-domek: viewtopic.php?f=27&t=189044
Grzecznie leżą w foliach, z dala od moich zwierzaków i czekają na lepszy czas. Może jeszcze komuś wpadną w oko
Ta mysz jest super, kusi mnie

Bastet pisze:Kolejna cudowna rozmowa przedadopcyjna. Mówiłyśmy o roślinach trujących. Pani miała w domu skrzydłokwiat, dracenę i jukkę. Na moje sugestie, by przestawić je gdzieś poza zasięg kota, kategorycznie odmówiła. Powiedziała, że za dużo tych obostrzeń.![]()
![]()
Oczy mi wyszły na wierzch. Czy ona nie rozumie, że jeśli kot naje się skrzydłokwiatu, to jej może nawet umrzeć? A przedtem gadka: "ona będzie dbała z całej siły o bezpieczeństwo kotka". Trzymajcie mnie...

.

ewkkrem pisze:A wiecie - tak, jako ciekawostka. Byłam dzisiaj z Dropsem u weta (naszego, prowincjonalnego i małomiasteczkowego) i zaskoczył mnie totalnie
. Wypytywał dokładnie o rodzaj karm podawanych kotkowi
. Przyznał (sam, z własnej i nieprzymuszonej woli) że karmy RC to (w domyśle) co najmniej niezjadliwe, choć gabinet, poczekalnia wyplakatowane RC
.
No i wisienka na torcie!!! Pan WET zapytał mnie (po raz pierwszy od 24 lat) jakie mam roślinki w domu!!!
Kaziu - najlepszego domku na świecie!!!![]()
![]()
![]()
Drops.
I że nie bronił kurczowo karmy Royal Canin, to też jestem w szoku!
ewkkrem pisze:Ej no, dajcie spokój. To kocie forum i ja się nie liczę
. Odkaził mnie wet! Ja się martwię o Dropsa!!!

MB&Ofelia pisze:ewkkrem pisze:Ej no, dajcie spokój. To kocie forum i ja się nie liczę
. Odkaził mnie wet! Ja się martwię o Dropsa!!!
Eeee... Znaczy się trująca jesteś?![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter i 12 gości