Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kwiryna pisze:zwiedza nowe włości
jolabuk5 pisze:MaryLux pisze:Kolumb mnie owarczał!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Poczuł się pewniej
Chikita pisze:Lusia moja Duża się martwi ! Mówi, że ta jakaś Fifi to ma cukrzycę i trzeba insiulinę jakąś podawać i nie wie co z nią zrobić.
Ona coś mówi, że może weźmie i będę mieć koleżankę, ale nie wie i ja też chyba nie chcę.
Co jej powiedzieć ?
Chiko
jolabuk5 pisze:Kot z cukrzycą musi mieć bardzo dobrą dietę - głównie mokre, mało suchego, a wszystko z małą ilością węglowodanów. No i trzeba mu 2xdziennie mierzyć cukier (kłuje się ucho) i podać insulinę. Ale nasza Uszatka cukrzycowa jest bardzo miłą kotką i Duża bardzo ją kocha![]()
Sabcia
MB&Ofelia pisze:MaryLux pisze:Kolumb mnie owarczał!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lusia. Miauknij na niego groźmnie!
Mała Ciorna Carmen
https://demotywatory.pl/4683952/Gdy-ten ... w-poplochu
Dyktatura pisze:Kolumb, Lusia
pszeczytalisicie lista co Wam napisałem?
Pamientaj Kolumb, nie bój siem a Ty Lusiu go wspieraj i poakzuj, sze w domku jest fajnie.
Lilo
MB&Ofelia pisze:Lusia. Nie wię dlaczemu Koląb jezd takowy strachliwny. Twoja Duzia przecieź nie jezd groźmna.
Ja to dzisiaj byłam odwaźmna bo wytuptałam zza lodófku jak przytuptała do nas sąsiatka i nawet mogła chwilku na mię popaczać. Ona teź nie jezd groźmna.
Mała Ciorna Carmen
ewkkrem pisze:Nie przejmuj się Lusiu. Do nas jak ktoś przyjdzie to tylko mnie zobaczy
MB&Ofelia pisze:Lusia, jak fajmnie leziasz na kordełku! Miątko ci? My z Ofelku raniutko tuliłyśmy się do Duziej na podusi.
Mała Ciorna Carmen
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 61 gości