Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jolabuk5 pisze:Jakiej?
jolabuk5 pisze:Ja bym odrobaczyła za 2 tygodnie. Kalendarz odrobaczania zależy też od używanego środka, ale dokładnie nie wiem, jak się co podaje.
Co 3 dni to chyba za często. Byłabym się struć kota
maczkowa pisze:szczególnie, że to mały kociak, niedożywiony, pewnie mocno zarobaczony. Byłabym ostrożna.
A jakie tabletki dostałaś, ze daje sie co 3 dni? One działają na tasiemca ( bo zrozumiałam, ze mała ma tasiemca )
co do samego podania, nie ryzykowałabym rozpuszczania tabletki na robale w pyszczku, tabletkę możesz w coś zawinąc, jakiś mus, pastę, masło itp, włożyć głeboko i popić ze strzykawki odrobiną wody, żeby mała musiała przełknąć. Są metody, a myślę, że maluch jeszcze wszystkich uników nie wypracował
aga66 pisze:Cwaniara
kwiryna pisze:Indianeczka, dopiero przeczytałam, że masz kota nowego! jaka super wiadomość! Malutka wygrała los na loterii:) Pokaż zdjęcia tego cuda
kwiryna pisze:Indianeczka, dopiero przeczytałam, że masz kota nowego! jaka super wiadomość! Malutka wygrała los na loterii:) Pokaż zdjęcia tego cuda
jolabuk5 pisze:Naprawdę Śnieżka - biała i śliczna
aga66 pisze:Małe to wszystko ładne a brzunio rozczulający. Będzie z niej pieszczocha?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 29 gości