Szalony Team. Jest nas mniej... Kropcia (*). Tęsknię :(

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lis 21, 2019 22:40 Re: Szalony Team.Łatwo przyszło-nasze początki...

SabaS pisze:mir.ka bo Ci bana założę na wątek :twisted:

ale ja nie o tym
oddam pilnie kota i nawet dopłacę
jeszcze trochę i zdemoluje mi dom, nawet zabezpieczenia przed dziećmi nie uchronią rzeczy od zniszczeń, ten kot wlezie wszędzie.
Ostatnio ma manię poznawania wyższych poziomów mieszkania. Drzwi to mały pryszcz, ratowałam z opresji kotecka parę razy i ściągałam z góry, narażając swoją facjatę na podrapanie. To kotecek mi pokazał, że świetnie radzi sobie beze mnie schodząc, a właściwie zjeżdżając z drzwi pycholem w dół. Wczoraj uznał, że wiszący zegar może być fajna półką. Po skoku sierściucha zegar się przechylił, a kot zaczął drzeć mordę, żeby go ratować. Wiedziona przeczuciem, że jednak sobie poradzi bez mojej pomocy, trzymałam tylko zegar, żeby zmniejszyć ewentualne straty :). I co? Kot przeskoczył na meble jak gdyby nigdy nic ;) Parę nocy temu obudziło mnie głośne chrapanie. Pierwsza myśl, przerąbane, będę sobie sama pobudki fundować. Ale nie, ja się na dobre przebudziłam, a chrapanie dalej słyszę. Najpierw wielkie ufff, a potem przez kotecka zasnąć nie mogłam :evil:
No zgadujcie o kim piszę?

o mojej Daisy? :mrgreen:
tylko jak ona znalazła się u Ciebie? 8O 8O 8O 8O 8O 8O
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Pt lis 22, 2019 15:50 Re: Szalony Team.Łatwo przyszło-nasze początki...

Miłego popołudnia! :D :1luvu:
Futrzaki dajcie czadu, niech się pańcia nie nudzi. :mrgreen:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pt lis 22, 2019 16:11 Re: Szalony Team.Łatwo przyszło-nasze początki...

Chyba Cię posłuchały Marzeniu, w domu demolka :strach: latające dywany, fantazyjnie powieszone firanki co trzecią żabkę i plaża w łazience. A przed chwilą ściągałam Kropkę z piecyka gazowego. Nie chcę nawet myśleć, co się mogło stać, gdybym odkręciła ciepłą wodę :strach:
Oferta oddania kota z dopłatą aktualna :)

SabaS

Od: Śro lis 14, 2018 8:58

Post » Pt lis 22, 2019 16:47 Re: Szalony Team.Łatwo przyszło-nasze początki...

Przysiadamy sobie u Was i będziemy śledzić poczynania Szajbusia. :mrgreen:
To Migotka, podobna do Szajbusia nie tylko z wyglądu, tak samo szalona.
Obrazek

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Pt lis 22, 2019 17:21 Re: Szalony Team.Łatwo przyszło-nasze początki...

SabaS pisze:Chyba Cię posłuchały Marzeniu, w domu demolka :strach: latające dywany, fantazyjnie powieszone firanki co trzecią żabkę i plaża w łazience. A przed chwilą ściągałam Kropkę z piecyka gazowego. Nie chcę nawet myśleć, co się mogło stać, gdybym odkręciła ciepłą wodę :strach:
Oferta oddania kota z dopłatą aktualna :)

PRZEPRASZAM !!!!! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

:ryk: :ryk: :ryk:
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Pt lis 22, 2019 17:28 Re: Szalony Team.Łatwo przyszło-nasze początki...

Witamy na wąteczku gosiagosia :) piękna kocia z Migotki. Głaski dla ślicznotki :201461
Spoko Marzenia, ale przez najbliższe kilka lat nuda mi nie grozi :)

SabaS

Post » Pt lis 22, 2019 17:52 Re: Szalony Team.Łatwo przyszło-nasze początki...

SabaS pisze:Witamy na wąteczku gosiagosia :) piękna kocia z Migotki. Głaski dla ślicznotki :201461
Spoko Marzenia, ale przez najbliższe kilka lat nuda mi nie grozi :)

no nie, a wrecz masz zapewniony trening cierpliwości i sztuka zen.... :ryk: :ryk: :ryk:

Marzenia11

Post » Sob lis 23, 2019 15:58 Re: Szalony Team.Łatwo przyszło-nasze początki...

Obrazek

Gosiagosia

Post » Nie lis 24, 2019 10:52 Re: Szalony Team.Łatwo przyszło-nasze początki...

O jakie słodkości do nas wczoraj zajrzały :1luvu: dzisiaj się ładnie witamy i też zapraszamy

SabaS

Post » Nie lis 24, 2019 11:40 Re: Szalony Team.Łatwo przyszło-nasze początki...

SabaS pisze:O jakie słodkości do nas wczoraj zajrzały :1luvu: dzisiaj się ładnie witamy i też zapraszamy

Dziś zimno i pochmurno więc życzenia się przydadzą.
Obrazek

Gosiagosia

Post » Pon lis 25, 2019 16:32 Re: Szalony Team.Łatwo przyszło-nasze początki...

Proszę niech mi ktoś wytłumaczy co innego kierowało kotem niż czysta złośliwość.
Nie chciałam wypuścić przed chwilą Szajbusa na balkon, był chwilę wcześniej i zaraz chciał wejść do domu. To co zrobił kot? Uwiesił się na firance, połowa smętnie zwisa...Chyba nie będę poprawiać, i tak za tydzień planuję zmienić na święta :)
Oglądam fotki u mir.ka i szczerze zazdroszczę okien przyozdobionych pięknymi firankami. U mnie nie przejdzie :evil:

SabaS

Post » Pon lis 25, 2019 16:42 Re: Szalony Team.Łatwo przyszło-nasze początki...

SabaS pisze:Proszę niech mi ktoś wytłumaczy co innego kierowało kotem niż czysta złośliwość.
Nie chciałam wypuścić przed chwilą Szajbusa na balkon, był chwilę wcześniej i zaraz chciał wejść do domu. To co zrobił kot? Uwiesił się na firance, połowa smętnie zwisa...Chyba nie będę poprawiać, i tak za tydzień planuję zmienić na święta :)
Oglądam fotki u mir.ka i szczerze zazdroszczę okien przyozdobionych pięknymi firankami. U mnie nie przejdzie :evil:

SabaS, podejrzewam, że u nikogo nie przejdzie :D . Myślę, że Mir.ka korzysta z Photoshopa :20145
Drops
Uroda moja nie sięga szczytu szczytów, ale mój pies patrzy na mnie oczami pełnymi zachwytu
L. J. Kern
1 - Trudne początki kota Dropsa
2 - Drops + reszta (trudne życie)
3 - Drops + koty
Amorka i Mumiś

Obrazek

ewkkrem

Od: Czw lip 27, 2017 15:20

Post » Pon lis 25, 2019 16:47 Re: Szalony Team.Łatwo przyszło-nasze początki...

ewkkrem pisze:
SabaS pisze:Proszę niech mi ktoś wytłumaczy co innego kierowało kotem niż czysta złośliwość.

SabaS, podejrzewam, że u nikogo nie przejdzie :D . Myślę, że Mir.ka korzysta z Photoshopa :20145
Drops

ja firanki kupowałam pod kątem kotów :wink: , mają tyle miejsca nad parapetem , że swobodnie pod nimi przejdą ,zeby połozyc się na parapecie
jak były małe to mi się wieszały na firankach, moje już poważne i ich takie zabawy nie kuszą
Obrazek

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Post » Pon lis 25, 2019 16:48 Re: Szalony Team.Łatwo przyszło-nasze początki...

O widzisz Dropsiku, nie pomyślałam o tym, ale możesz mieć rację. Idę doczytać na Twoj wątek, bo coś czytałam, że w tarantulę czy żmijkę się dziś zamieniłeś

SabaS

Post » Pon lis 25, 2019 16:51 Re: Szalony Team.Łatwo przyszło-nasze początki...

SabaS pisze:O widzisz Dropsiku, nie pomyślałam o tym, ale możesz mieć rację. Idę doczytać na Twoj wątek, bo coś czytałam, że w tarantulę czy żmijkę się dziś zamieniłeś

a moze to też photoshop :mrgreen: , bo niemożliwe , żeby to kotek zrobił :(

mnie też kiedyś ugryzł mocno kot w KCH :( , ale zagoiło sie bez sladu
Obrazek

mir.ka

[poprzednia][następna]