DT u Bastet. GWIAZDKA ♥ W ilu stopniach prać pchły?

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Pt lis 22, 2019 9:17 Re: DT u Bastet. Nowe Maleństwa.. BAJER W CUDOWNYM DOMU ♥

Bastet pisze:Kurczę, chyba Bazylkowi i Baltazarkowi szykuje się super wspólny domek! :1luvu:
Jutro coś więcej... Padam na pysio...

właśnie miałam pisać ,ze przydałby się wspólny domek
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Pt lis 22, 2019 10:07 Re: DT u Bastet. Nowe Maleństwa.. BAJER W CUDOWNYM DOMU ♥

To trzymam!
aktualny wątek viewtopic.php?f=46&t=221075
Urodziłam się zmęczona i żyję, żeby odpocząć.

zuza

Od: Sob lut 02, 2002 22:11

Post » Pt lis 22, 2019 10:10 Re: DT u Bastet. Nowe Maleństwa.. BAJER W CUDOWNYM DOMU ♥

Bastet masz rękę do adopcji, tak jak mir.ka, ale za fajny domek potrzymać nie zaszkodzi :ok: :ok: :ok:
Dużo szczęścia i miłości dla Bajerka od jego Dużych :201461

SabaS

Od: Śro lis 14, 2018 8:58

Post » Pt lis 22, 2019 12:10 Re: DT u Bastet. Nowe Maleństwa.. BAJER W CUDOWNYM DOMU ♥

Słuchajcie, no po prostu nie wierzę w swoje szczęście!!! A właściwie w szczęście moich maluchów!

Mam chwilkę, mogę coś więcej napisać. - Tak, to naprawdę fart z Bajerkiem. Zadzwonili Państwo, którzy bardzo chcieli przyjść i zobaczyć kociaki, zanim wybiorą, którego wezmą. Powiedziałam im, że kotki są w Jeleniej Górze. A oni na to, że to nic, że szkodzi, że oni przyjadą zobaczyć. Przyjechali zobaczyć koty 130 km, z małym ośmiomiesięcznym dzieckiem! Tylko zobaczyć! To było w środę.

Przywieźli ze sobą super wędkę dla kotków na prezent i furę zdrowych przysmaczków firmy Brit.
Siedzieli dwie godziny i bawili się z moimi maluchami. Całowali je po brzuszkach i główkach :1luvu:
W końcu wybrali Bajerka, choć zachwyceni byli całą trójką.

Pojechali z powrotem. Moja mama zrobiła wczoraj wizytę przedadopcyjną. Domek. Z wolierą. Bardzo mili państwo. Mają ośmiomiesięczną córeczkę i już jedną dwuletnią kotkę, która na inne koty reaguje raczej spokojnie. A w czasie, jak moja Mama była u nich, byli u nich też ich znajomi, którzy od jakiegoś czasu szukali parki kociaków, którzy mieszkają niedaleko. Zachwycili się na zdjęciach rodzeństwem Bajera. Więc po wizycie u państwa od Bajerka, zaprosili od razu Mamę do siebie do mieszkania, by obczaiła warunki i u nich.

Ci drudzy państwo też są świetnymi ludźmi. Mają pięcioletniego synka. Duże mieszkanie. Z balkonem. Jednak wczesną wiosną będą przeprowadzać się do szeregówki i też chcą założyć tam wtedy wolierę, bo zobaczyli, jak to wygląda u tych pierwszych.
Na drzwi balkonowe mają założoną moskitierę (a i tak w zimie nie otwierają ich przy obecnym smogu i zimnie). Już byli przygotowani, bo dowiadywali się w międzyczasie o koty z fundacji Wrocławskich i były u nich nawet panie z którejś fundacji. Tyle, że kotki, które chcieli wziąć, już były porezerwowane. Także w zasadzie wszystko mieli, oprócz kotków.
Bardzo świadomi ludzie. Wiedzą, że należy karmić puchami wysokomięsnymi i surowym mięsem. Tak więc były dwie wizyty przedadopcyjne za jednym zamachem.

Dziś pan Michał był w pobliżu Jeleniej w sprawach służbowych, i przyjechał po wszystkie 3 kociaki. Dwa odwiezie do tych państwa, a Bajerka - zawiezie do swojego domku :) Właśnie jadą do Wrocławia - są w trasie. Dałam im ich kochany kocyk... i trochę puszek feringi, któe u mnie jadły. Zamówienie już obie rodzinki zrobiły w Zooplusie. Także... dzieciaki moje mają niesamowite szczęście... Tu - pańcio, gdy przyjechał po kociaki (potem wykasuję to zdjęcie, ale zobaczcie, jaki super człowiek!):
Obrazek
Obrazek

A jeszcze obie rodzinki powiedziały, że się złożą, i zrobią mi zamówienie na mleko dla kociąt MKR, bym miała czym karmić przyszłe maluszki :1luvu:
Obrazek ObrazekObrazek
Tosia, Basti, Rudi

Do zobaczenia Matrisiu. ♥ ♥ ♥ Kocham Cię.

Bastet

Od: Pon paź 12, 2015 19:20

Post » Pt lis 22, 2019 12:21 Re: DT u Bastet. Nowe Maleństwa.. WSZYSTKIE W CUDNYCH DOMKAC

Superancko :)
aktualny wątek viewtopic.php?f=46&t=221075
Urodziłam się zmęczona i żyję, żeby odpocząć.

zuza

Od: Sob lut 02, 2002 22:11

Post » Pt lis 22, 2019 12:25 Re: DT u Bastet. Nowe Maleństwa.. WSZYSTKIE W CUDNYCH DOMKAC

Dzieciaki wygrały los na loterii :D wszystkie :) A Tobie cięzar z serca- że tak szybko, że tak super, naprawdę masz dobrą ręke :)
Obrazek

maczkowa

Od: Pon gru 03, 2018 16:47

Post » Pt lis 22, 2019 12:28 Re: DT u Bastet. Nowe Maleństwa.. WSZYSTKIE W CUDNYCH DOMKAC

maczkowa pisze:Dzieciaki wygrały los na loterii :D wszystkie :) A Tobie cięzar z serca- że tak szybko, że tak super, naprawdę masz dobrą ręke :)

Tak, wygrały, to prawda. Dzięki za komplement z tą ręką ;). A wiesz ile się przedtem nadenerwuję, jak są beznadziejne telefony...? Ale to od razu słychać po głosie. Miałam taki jeden wczoraj. Bosz... :roll: kobita taka, że słoma z butów wystaje. Nie mogłam skończyć rozmowy z nią, bo nie mogła zrozumieć, że kotki prawdopodobnie nazajutrz już jadą do siebie. Potem 10 esemesów, jak to ona chce adoptować te kotki. Kurde, nawet jakby złotą siatką balkon osiatkowała, nie dałabym jej kotów. :roll:
Obrazek ObrazekObrazek
Tosia, Basti, Rudi

Do zobaczenia Matrisiu. ♥ ♥ ♥ Kocham Cię.

Bastet

Od: Pon paź 12, 2015 19:20

Post » Pt lis 22, 2019 13:30 Re: DT u Bastet. Nowe Maleństwa.. WSZYSTKIE W CUDNYCH DOMKAC

tak często jest , że trzeba się nadenerwować głupimi telefonami, ale warto czekać

niech się wiedzie maluchom w nowych domkach :ok: :ok: :ok:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Pt lis 22, 2019 14:26 Re: DT u Bastet. Nowe Maleństwa.. WSZYSTKIE W CUDNYCH DOMKAC

Ale pięknie! tak podczytywałam niekiedy, a tu dzisiaj niespodzianka! Bardzo, bardzo się cieszę :) I ze względu na koty, i na Ciebie :) Miau :)
Wątek o Bajce, która dołączyła do Feliksa: viewtopic.php?f=46&t=176799
Wątek o Bezdomniaczce, która się stała Domniaczką Bezią: viewtopic.php?f=46&t=186711
Wątek przedprzedostatni, całego tercetu: viewtopic.php?f=46&t=208290
Nasze Kocie Wierszyki: viewtopic.php?f=8&t=208424

Nul

Od: Śro lis 02, 2016 17:23

Post » Pt lis 22, 2019 14:41 Re: DT u Bastet. Nowe Maleństwa.. WSZYSTKIE W CUDNYCH DOMKAC

Fajnie. Niech im się wiedzie jak najlepiej :ok:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 9 >>

Post » Pt lis 22, 2019 15:26 Re: DT u Bastet. Nowe Maleństwa.. BAJER W CUDOWNYM DOMU ♥

Jeszcze wczoraj o 23...
Bastet pisze:Kurczę, chyba Bazylkowi i Baltazarkowi szykuje się super wspólny domek! :1luvu:
Jutro coś więcej... Padam na pysio...

Dzisiaj przed południem już w drodze do nowego domku. Normalnie nie nadążam za Tobą kobieto :lol:
Super super super :ok:

SabaS

Od: Śro lis 14, 2018 8:58

Post » Pt lis 22, 2019 15:57 Re: DT u Bastet. Nowe Maleństwa.. WSZYSTKIE W CUDNYCH DOMKAC

Jesteś prawdziwą, rewelacyjną Kocią Mamą! :1luvu:
NA PILNE LECZENIE KOTÓW Z CMENTARZA- KONTO
https://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=157308

mziel52

Od: Czw gru 27, 2007 20:51

Post » Pt lis 22, 2019 17:33 Re: DT u Bastet. Nowe Maleństwa.. BAJER W CUDOWNYM DOMU ♥

Bastet pisze:Słuchajcie, no po prostu nie wierzę w swoje szczęście!!! A właściwie w szczęście moich maluchów!

Mam chwilkę, mogę coś więcej napisać. - Tak, to naprawdę fart z Bajerkiem. Zadzwonili Państwo, którzy bardzo chcieli przyjść i zobaczyć kociaki, zanim wybiorą, którego wezmą. Powiedziałam im, że kotki są w Jeleniej Górze. A oni na to, że to nic, że szkodzi, że oni przyjadą zobaczyć. Przyjechali zobaczyć koty 130 km, z małym ośmiomiesięcznym dzieckiem! Tylko zobaczyć! To było w środę.

Przywieźli ze sobą super wędkę dla kotków na prezent i furę zdrowych przysmaczków firmy Brit.
Siedzieli dwie godziny i bawili się z moimi maluchami. Całowali je po brzuszkach i główkach :1luvu:
W końcu wybrali Bajerka, choć zachwyceni byli całą trójką.

Pojechali z powrotem. Moja mama zrobiła wczoraj wizytę przedadopcyjną. Domek. Z wolierą. Bardzo mili państwo. Mają ośmiomiesięczną córeczkę i już jedną dwuletnią kotkę, która na inne koty reaguje raczej spokojnie. A w czasie, jak moja Mama była u nich, byli u nich też ich znajomi, którzy od jakiegoś czasu szukali parki kociaków, którzy mieszkają niedaleko. Zachwycili się na zdjęciach rodzeństwem Bajera. Więc po wizycie u państwa od Bajerka, zaprosili od razu Mamę do siebie do mieszkania, by obczaiła warunki i u nich.

Ci drudzy państwo też są świetnymi ludźmi. Mają pięcioletniego synka. Duże mieszkanie. Z balkonem. Jednak wczesną wiosną będą przeprowadzać się do szeregówki i też chcą założyć tam wtedy wolierę, bo zobaczyli, jak to wygląda u tych pierwszych.
Na drzwi balkonowe mają założoną moskitierę (a i tak w zimie nie otwierają ich przy obecnym smogu i zimnie). Już byli przygotowani, bo dowiadywali się w międzyczasie o koty z fundacji Wrocławskich i były u nich nawet panie z którejś fundacji. Tyle, że kotki, które chcieli wziąć, już były porezerwowane. Także w zasadzie wszystko mieli, oprócz kotków.
Bardzo świadomi ludzie. Wiedzą, że należy karmić puchami wysokomięsnymi i surowym mięsem. Tak więc były dwie wizyty przedadopcyjne za jednym zamachem.

Dziś pan Michał był w pobliżu Jeleniej w sprawach służbowych, i przyjechał po wszystkie 3 kociaki. Dwa odwiezie do tych państwa, a Bajerka - zawiezie do swojego domku :) Właśnie jadą do Wrocławia - są w trasie. Dałam im ich kochany kocyk... i trochę puszek feringi, któe u mnie jadły. Zamówienie już obie rodzinki zrobiły w Zooplusie. Także... dzieciaki moje mają niesamowite szczęście... Tu - pańcio, gdy przyjechał po kociaki (potem wykasuję to zdjęcie, ale zobaczcie, jaki super człowiek!):
Obrazek
Obrazek

A jeszcze obie rodzinki powiedziały, że się złożą, i zrobią mi zamówienie na mleko dla kociąt MKR, bym miała czym karmić przyszłe maluszki :1luvu:

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Piękna historia.

Dyktatura

Od: Pon paź 12, 2009 8:40

Post » Pt lis 22, 2019 19:26 Re: DT u Bastet. Nowe Maleństwa.. WSZYSTKIE W CUDNYCH DOMKAC

Wspaniałe domki dla wspaniałych kociaków :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Nasz wątek:
viewtopic.php?f=46&t=220448
Wątek kotów Joli Dworcowej:
viewtopic.php?f=1&t=191624
Kącik Muzyczny
viewtopic.php?f=8&t=190784
Zjawiska niewytłumaczalne, opowieści o duchach i nie tylko
viewtopic.php?f=8&t=194190

jolabuk5

Od: Nie paź 16, 2005 14:56

Post » Pt lis 22, 2019 20:55 Re: DT u Bastet. Nowe Maleństwa.. WSZYSTKIE W CUDNYCH DOMKAC

Pan Michał wśród kotów mnie powalił, szkoda, że nie mogłam pojechać z Twoją Mamą na wizytę pa

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

[poprzednia][następna]