Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Fredziolina pisze:Kota7, oj! sławne Wasze kociambry, sławne!!!!Ja często jestem na stronie schroniska, a kicia bardzo mnie ujęła, lecz nie mam warunków na 6 kota! Myslę, że jest na forum osóbka,narazie ukryta, która zaopiekuje się i pokocha pięknisia.
Klaudia pisze:Fredziolina pisze:Kota7, oj! sławne Wasze kociambry, sławne!!!!Ja często jestem na stronie schroniska, a kicia bardzo mnie ujęła, lecz nie mam warunków na 6 kota! Myslę, że jest na forum osóbka,narazie ukryta, która zaopiekuje się i pokocha pięknisia.
no gdzie ona gdzie![]()
![]()
mema pisze:Piękny![]()
![]()
![]()
Ktoś już sugerował, że mi tylko krówki brakuje... ale TŻ by mnie z domu wyrzucił razem z kotami
Sydney pisze:mema pisze:Piękny![]()
![]()
![]()
Ktoś już sugerował, że mi tylko krówki brakuje... ale TŻ by mnie z domu wyrzucił razem z kotami
A może spróbuj?znaczy pogadać z nim
pokaż zdjęcie....
kota7 pisze:TŻ-owie mają to do siebie, że protestują, protestują, a potem najbardziej kochają
mema pisze:Sydney pisze:mema pisze:Piękny![]()
![]()
![]()
pokaż zdjęcie....
..już próbowałam. Stwierdził, że" trzeciego kota to ja mam w głowie i niech tak zostanie". Powiedział" Zadnych kotów więcej, po moim trupie".. no co TŻ-ta mam się pozbyć? Zbrodnię doskonałą obmyślić?
mema pisze:mema pisze:Sydney pisze:mema pisze:Piękny![]()
![]()
![]()
pokaż zdjęcie....
..już próbowałam. Stwierdził, że" trzeciego kota to ja mam w głowie i niech tak zostanie". Powiedział" Zadnych kotów więcej, po moim trupie".. no co TŻ-ta mam się pozbyć? Zbrodnię doskonałą obmyślić?
Kochane! Od ostatniego dokocenia minęły 2 tygodnie !!! Na drugiego kotka musiałam pracować 6 miesięcy!!!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 117 gości