Tylko dziś
Synek mi dżem T. Pochłania więc reszta truskawem idzie na kolejne dżemy z agarem.

kasiek252 pisze:Poproszę grzybki ostrzejsze 210 ml 2 szt,nalewkę 250 i 300 ml, suszoną pokrzywę i dwa soki malinowe
ile paczek pokrzywy? 30g jedną? Jaki ten sok?

milena88 pisze:Zapraszam. Z ostatniej chwili mam dżem truskawka słodki z imbirem![]()
Na 2,5kg owocu mrożonego z samego środka upalnego lata/łyżka suszonego, mielonego imbiru. Taki fajnie przełamany . Z agar ale smakuje jak na pektynie. Można rozpuścić jak na polewę do deseru.
13zł słoik 330ml , nakrętka w jasnozieloną kratkę. Mam 8 szt.
została jeszcze 200ml
a ja pędzę zamawiać tonę żwirku milena88 pisze:Coś mam, jakie chcesz? Z cukrem czy bez, z całych malin czy bez pestek.
Jaki ten truskawkowy dżem? słodki/bez cukru/z imbirem/??
miszelina pisze:milena88 pisze:Coś mam, jakie chcesz? Z cukrem czy bez, z całych malin czy bez pestek.
Truskawkowy z imbirem byłby super. On jest taki przełamany w smaku, prawda?
A malinowy może być z całych malin, obojętne, czy z cukrem, czy bez, jaki tam masz. W zeszłym roku dostałam, był przepyszny!
Podlicz mnie w komplecie z daj znać, ile przelać.

miszelina pisze:milena88 pisze:Coś mam, jakie chcesz? Z cukrem czy bez, z całych malin czy bez pestek.
Truskawkowy z imbirem byłby super. On jest taki przełamany
milena88 pisze:Paczki wysłane, napisałem też na pw.
Dziś lub jutro zrobię aktualizację. Został jeden sok 50g cukru, 8szt 100g C. 5 szt bez cukru. I jangenizowane 4szt.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości