Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Moli25 pisze:Dziękuje, dziękuje dziękuje
Historia jest dość ciekawa....
tylu lekarzy, tyle wiedzy zdobytej z różnych źródeł.
tyle badań, tyle wyjazdów do weterynarzy
tyle nerwów, nocy nie przespanych![]()
mam dość.
od 31.10 podawaliśmy jeszcze antybiotyk. bo nastąpił powrót, ale lekki po odstawieniu antybiotyku 28.10.
do dnia dzisiejszego.
wczoraj Fuks miał USG brzucha (4 z kolei) ale robione przez najlepszego specjalistę z Wrocławia, wszystko jak ta lala w kocie. tylko jedno mnie zastanawia.... (na końcu zadam pytanie?)
kolejno wczoraj kilka godzin później do przychodni przyjechał kardiolog, też było zalecenie zbadania serca. serce jak dzwon. pięknie bije ( dla mnieKocham Cie Fuksiu mój )
dodatkowo, jeździłam do innej kliniki, Bez Fuksikowskiego, na konsultacje. ze zdjęciami, filmami, historiami, badaniami. to u tych wet został przedłużony antybiotyk do dzisiaj. bo wet która prowadziła fuksa odstawiła po 7 dniach antybiotyk i był nawrót choroby.
podejrzewam że Fuks miał chore gardło. tak jak padła diagnoza u Niedzielskiego na ostrym dyżurze ( Czitka wie i wrocławianie też). moje wet nie leczyły Fuksa na chore gardło, na migdały, one szukały gdzie indziej przyczyny, bo wg nich kot nie miał chorego gardła.
MonikaMróz "rozmawiała" chwile z Fuksem przez telefon i miał lekko głos zmieniony. on nie jest gaduła, bawił się i było słychać chrypę
26.10 otworzyłam balkony i mogło go przewiać... mój błąd.
do sedna
dziś wracam z pracy po 13, biegne bo zawsze zastanawiam się co u moich kotów, a Fuks jest szczególnie pod lupa...
koty prowadzą mnie do misek, nakazują podać obiad. zjadły z apetytem, Fuks się wyciągnął, garbek zrobił.
widzę oczka inne, moje śliczne oczka kochane![]()
i kita do góry, tak jakby chciał mi coś pokazać.
mówie co Fuksio… idzie do sypialni. patrzy na mnie![]()
a tam "rzyg" jak z wrocławia do krakowa. pieknie uformowany łańcuszek z kłaków. długości 10 cm.
kot dumnie patrzył jak sprzątam, a ja z radości się popłakałam... wycałowałam po baniaczku![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
oby to było to.
modle sie.
teraz podajemy probiotyk tylko, bo jelita swoją ciężką pracę już zrobily.
Pytanie
CZY NA USG WIDAĆ kłaczki ?
jestem przekonana w 100% ze to jego niespodzianka. on tylko takie akcje robi. ale nigdy w takim wydaniu.
tyle od nas.
pozdrawiam od radosnego Fuksa![]()
![]()
Moli25 pisze:Fuksio ma się dobrze !![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: haaszek, Hana, januszek i 48 gości