Moje koty Sabcia Usia Kitek Calinka Mini Kitka3 do zamknięci

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lis 04, 2019 11:16 Re: Moje koty -Sabcia Usia Kitek Calinka Mini i Kitka 3

Miau Sabciu, dobrze że jesz chociaż te pasty....
Dobrze, że duża poszła do pracy, bo straaaszniee się boi jutrzejszego mojego zabiegu, bo OD RAZU włącza się jej myślenie o tym jak to było u Migusi i CZYM się skończyło czyszczenie Migusi pyszczka. I boi się. Będzie Wam zawracać głowę przez to :roll: :roll: :roll:

Zunia

Anna2016

Od: Pt lut 12, 2016 17:41

Post » Pon lis 04, 2019 13:23 Re: Moje koty -Sabcia Usia Kitek Calinka Mini i Kitka 3

Niech zawraca Zuniu, od tego jest forum i przyjaciele :1luvu:
A ja zjadłam kolejne pasty, już chyba 14 dziś :oops:
Sabcia
Nasz wątek:
viewtopic.php?f=46&t=220448
Wątek kotów Joli Dworcowej:
viewtopic.php?f=1&t=191624
Kącik Muzyczny
viewtopic.php?f=8&t=190784
Zjawiska niewytłumaczalne, opowieści o duchach i nie tylko
viewtopic.php?f=8&t=194190

jolabuk5

Od: Nie paź 16, 2005 14:56

Post » Pon lis 04, 2019 15:13 Re: Moje koty -Sabcia Usia Kitek Calinka Mini i Kitka 3

jolabuk5 pisze:Niech zawraca Zuniu, od tego jest forum i przyjaciele :1luvu:
A ja zjadłam kolejne pasty, już chyba 14 dziś :oops:
Sabcia

pięknie jesz Sabciu :ok:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Pon lis 04, 2019 18:02 Re: Moje koty -Sabcia Usia Kitek Calinka Mini i Kitka 3

Sabcia. Też bym se amciała tyle pastów... A dostałam ino jedmną :placz: Niby w nagrodę że ładnie amciałam obiadek. W nagrodę to Duża mię powinmna dać całe pudełko pastów!
Książniczka Ofelja
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Pon lis 04, 2019 18:04 Re: Moje koty -Sabcia Usia Kitek Calinka Mini i Kitka 3

MB&Ofelia pisze:Sabcia. Też bym se amciała tyle pastów... A dostałam ino jedmną :placz: Niby w nagrodę że ładnie amciałam obiadek. W nagrodę to Duża mię powinmna dać całe pudełko pastów!
Książniczka Ofelja

Masz rację księżniczko ofelio :)
"Każde marzenie jest nam dane z siłą do jego spełnienia " K.Choszcz

Obrazek

viewtopic.php?f=20&t=214301

indianeczka

Od: Pon cze 07, 2010 14:20

Post » Pon lis 04, 2019 18:20 Re: Moje koty -Sabcia Usia Kitek Calinka Mini i Kitka 3

Sabulko koffana :P :P :201461

Anna2016

Post » Pon lis 04, 2019 21:21 Re: Moje koty -Sabcia Usia Kitek Calinka Mini i Kitka 3

Zuniu kotana
ja posztanowiałam jedmnak czosz jeszcz
i żjadłam wjenczej nisz przes czałom szobote i niedziełe
chiba ti tesz bendziesz zaras jadła pichotki

Sabciu kotana,
ja asz tylu pastuf nigdy nie żjadłam
are żaczołam jeszcz grośki, bo fczeszniej jadła je Fryga
krochem tak naszladujem Frygem

miałmiłego wjeczoru szyskim
to piszałam ja Mati

mag828

Od: Wto lip 06, 2010 19:48

Post » Pon lis 04, 2019 23:54 Re: Moje koty -Sabcia Usia Kitek Calinka Mini i Kitka 3

Księżniczko Ofelio, oczywiście, że powinnaś dostać więcej past. Ale wiesz, ja kiedyś też dostawałam jedną, dopiero jak zachorowalam, zaczęłam zjadać wiecej, bo przez pewien czas nic innego nie mogłam jeść! Teraz już trochę mogę, ale i tak pasty to moje główne pożywienie, dlatego muszę ich jeść więcej.
Ale dziś ładnie zjadłam mięsko, prawie całą tackę (polędwiczka i mielone). To pewnie dlatego że znów mam steryd :oops:
Ciociu mir.ko, ciociu Anna2016 - dziękuję, że jesteście :1luvu: :201461
Mati Kochanie, bardzo dobrze, że jesz i że starasz się zastępować Frygunię nawet w chrupaniu chrupek! Jesteś bardzo kochana :1luvu:
Sabcia
Nasz wątek:
Kącik Muzyczny

jolabuk5

Post » Wto lis 05, 2019 7:18 Re: Moje koty -Sabcia Usia Kitek Calinka Mini i Kitka 3

Sabuniu, Mati, Ofelko, Pralinko, Kitku, Ciocie, miauuu. Jedzcie ładnie, na zdrowie :kotek: Ja dziś ciut zjadłam.
Trzymajcie łapki i kciuki za mnie i za dużą i za panią/pana weterynarza którzy będą mi dziś ząbki czyścić o 18.30 :strach: :strach: :strach: :strach: duża bardzo się boi i martwi o mnie :( a ja o niczym nie wiem, więc na razie jest ok :smokin: Miaupozdrawiam, Zunia

Rano w pracy koleżanka kiedy się dowiedziała, że idę z Zuzią na zabieg bo ma problem z jedzeniem: 'moim zdaniem to nie dlatego Zuzia nie je' . Ja na to, że taką diagnozę postawił weterynarz. Ona - już nic. Fajnie mnie na duchu podniosła, no świetnie wręcz :evil: dodam tylko, że ta koleżanka ma swoją, 13 letnią kotkę... Jesteśmy, Zunia i ja już bardzo zmęczone jeżdżeniem do wetów, jeśli dobrze liczę to w ciągu około 2 tygodni byłyśmy na...9 wizytach, z czego od czwartku - codziennie na zastrzyk. Wczoraj w transporterku Zunia już nie miauczała tak normalnie jak ona, tylko tak cichutko popiskiwała, moje maleńkie najukochańsze zmaltretowane biedactwo :( smaruję jej łapkę lekarstwem na wątrobę + szczypta Fortiflory, wczoraj trafiłam na tylną łapkę - bo leżała na szafie i nie do końca ją całą widziałam stojąc na krześle - to do rana nie zlizała wszystkiego, łapka tylna upitolona w brązowym leku....kiedyś zliże...tak to jest z podawaniem leków Zazulce...

Dla wszystkich naszych Przyjaciół kocich i ludzkich: dobrego dnia :201461

Anna2016

Post » Wto lis 05, 2019 7:32 Re: Moje koty -Sabcia Usia Kitek Calinka Mini i Kitka 3

Zuniu, nie martw się, to pewnie nie jest pełne znieczulenie. Trzymamy z Pralcią łapki, a ja kciuki.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Wto lis 05, 2019 10:27 Re: Moje koty -Sabcia Usia Kitek Calinka Mini i Kitka 3

Miau! Zuniu, trzymamy za Ciebie kciuko-łapki cały dzień, a najwięcej wieczorem!
Śniadanie było już dawno, ale ja nie chciałam, bylam7jeszcze syta po mięsku. :D
Sabcia
Nasz wątek:
Kącik Muzyczny

jolabuk5

Post » Wto lis 05, 2019 10:29 Re: Moje koty -Sabcia Usia Kitek Calinka Mini i Kitka 3

MalgWroclaw pisze:Zuniu, nie martw się, to pewnie nie jest pełne znieczulenie. Trzymamy z Pralcią łapki, a ja kciuki.

Zabieg w paszczy jest zawsze w pełnym znieczuleniu.
Zuniu, Aniu trzymajcie się a ja tu trzymam kciuki cały czas!!! :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Wto lis 05, 2019 11:35 Re: Moje koty -Sabcia Usia Kitek Calinka Mini i Kitka 3

to przy pełnej narkozie nie powinna być długa przerwa w jedzeniu? z Zunia zjadła śniadano, chyba ,że było bardzo, bardzo wczesne

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Wto lis 05, 2019 14:59 Re: Moje koty -Sabcia Usia Kitek Calinka Mini i Kitka 3

mir.ka pisze:to przy pełnej narkozie nie powinna być długa przerwa w jedzeniu? z Zunia zjadła śniadano, chyba ,że było bardzo, bardzo wczesne

8-12 godzin. Ja robie 8.
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Wto lis 05, 2019 15:20 Re: Moje koty -Sabcia Usia Kitek Calinka Mini i Kitka 3

Marzenia11 pisze:
mir.ka pisze:to przy pełnej narkozie nie powinna być długa przerwa w jedzeniu? z Zunia zjadła śniadano, chyba ,że było bardzo, bardzo wczesne

8-12 godzin. Ja robie 8.

Oczywiście o wszystkim decyduje lekarz. Ja po prostu nigdy dotąd nie slyszałam, aby zabieg na zęby się odbywał w miejscowym znieczuleniu. I jakoś sobie tego nie bardzo mogę wyobrazić.

Marzenia11

[poprzednia][następna]