kinus pisze:a Ryska, Eve, Kasia D to se wymyslaja zapewne dlatego, zeby jak najdluzej miec malenstwa u siebie. Bo znalezienie domu to banal co?

Amica, czy mi sie to śni ??????
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kinus pisze:a Ryska, Eve, Kasia D to se wymyslaja zapewne dlatego, zeby jak najdluzej miec malenstwa u siebie. Bo znalezienie domu to banal co?
Amica pisze:Wstrzymuję się z ogłoszeniami, bo domek jest tuż tuż - jutro mamy gości!
Przeciez dokladnie to napisalas - ze to "nie jest takie trudne". Ciekawe, czemu w toruńskim schronisku jest kilkanaście kociaków bez widoków na przyszłość. Ciekawe, czemu wśród forumowiczów jest tyle kociaków do oddania, skoro tak łatwo jest znaleźć im dom. Ciekawe.Elżbieta P. pisze:kinus pisze:a Ryska, Eve, Kasia D to se wymyslaja zapewne dlatego, zeby jak najdluzej miec malenstwa u siebie. Bo znalezienie domu to banal co?
![]()
![]()
![]()
Amica, czy mi sie to śni ??????
Kiara pisze: Ciekawe, czemu w toruńskim schronisku jest kilkanaście kociaków bez widoków na przyszłość. Ciekawe, czemu wśród forumowiczów jest tyle kociaków do oddania, skoro tak łatwo jest znaleźć im dom. Ciekawe.
Aleba pisze:Ja też się cieszę, że tak wyszło![]()
Szczególnie, że będę mogła miętosić małe rude kluski do woli
Beliowen pisze:Aleba pisze:Ja też się cieszę, że tak wyszło![]()
Szczególnie, że będę mogła miętosić małe rude kluski do woli
Aleba, czyzbys to Ty byla nowa mama Braci B
Yasmin pisze:piękne masz koty Amico. czekam na następne zdjęcia całej gromady
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 222 gości