Słuchajcie, zupełnie nie wiem, co się dzieje z wąsikami Bazylka... Czy ktoś mu je obgryza...? Jeszcze parę dni temu było ich więcej, a teraz po jednej stronie wszystkie oprócz dwóch króciusieńkie.. Przy tym te króciutkie niektóre też nadłamane...

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Bastet pisze:Dziękujemy
Słuchajcie, zupełnie nie wiem, co się dzieje z wąsikami Bazylka... Czy ktoś mu je obgryza...? Jeszcze parę dni temu było ich więcej, a teraz po jednej stronie wszystkie oprócz dwóch króciusieńkie.. Przy tym te króciutkie niektóre też nadłamane...Spotkałyście się z czymś takim u malucha?
Bastet pisze:Dziękujemy
Słuchajcie, zupełnie nie wiem, co się dzieje z wąsikami Bazylka... Czy ktoś mu je obgryza...? Jeszcze parę dni temu było ich więcej, a teraz po jednej stronie wszystkie oprócz dwóch króciusieńkie.. Przy tym te króciutkie niektóre też nadłamane...Spotkałyście się z czymś takim u malucha?
Bastet pisze:Słuchajcie, zupełnie nie wiem, co się dzieje z wąsikami Bazylka... Czy ktoś mu je obgryza...?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 40 gości