poszukam po znajomych , może uzycza futrzaka
alessandra pisze:pomysł przedni, ale na wykonanie chyba sie nie odważęposzukam po znajomych , może uzycza futrzaka

mir.ka pisze:alessandra pisze:pomysł przedni, ale na wykonanie chyba sie nie odważęposzukam po znajomych , może uzycza futrzaka
znam jednego, ale on ubranka nie potrzebuje

alessandra pisze:mir.ka pisze:alessandra pisze:No własnie musze sie zasadzić na jakiegos modela - z Ciziulą nie ma szans , poza tym utopi sie w tymTak troche głupio w parku sie zasadzać na psiaka
no nie wiem
móiwsz, ze w takiej sytacja jak u mnie, areszt za moelstowanie to już nie problem
 Tylko dzierganie i głaskanie futer
 Tylko dzierganie i głaskanie futer  

mir.ka pisze:jak Tuliś dzisiaj?
 Trovetu troche, ale też nic rewelacyjnego
  Trovetu troche, ale też nic rewelacyjnegoalessandra pisze:mir.ka pisze:jak Tuliś dzisiaj?
wiesz, zachowuje sie jak dawniej, tylko je mniej, ale je, nie powiem, wciągnął wszystkiego po trochu, najwiecej , bo całą zupkę sheby , natomiast jeśli chodiz o te drogie specjały, zupełnie nie. To z Royala i mnei odrzuca jak powąchalam, sama chemia a kosztuje krocie , odradzam, nie wiem czy jakikolwiek kot to by zjadłTrovetu troche, ale też nic rewelacyjnego

alessandra pisze:Długo czekało, ale nareszcie wczoraj wykończyłam
https://www.etsy.com/listing/748227755/ ... shed_alert

czarno-czarni pisze:baaaa moje też git

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość