Prosze o Zamkniecie Wątku , dziekuję

Forum na prywatne aukcje, oferty i ogłoszenia.

Post » Śro wrz 18, 2019 14:38 Re: Miękki i kolorowy świat Tulinka..elegancki gość :-)

mir.ka pisze:
alessandra pisze:
aga66 pisze:Pimpuś to mój psi wnusio! Czuje się jak celebryta w tym sweterku na spacerach. I wbrew obawom Alessandry siusiu robi bez problemu :) Pimpuś ma jeszcze 3 koty do kompletu także się nie nudzi.

bo siusiu psze Cioci ważne bardzo jest , coby było jak czeba i gdize czeba , no Duża to wjelce o to zawsze zabiega , ale pewnei nei dlatego że ja se trafiam na chybił trafił , nie? Tuliś :ryk:

Tuliś na chybił trafił to moze byś co innego trafił , bardziej by wam sie przydało, o ile Duża gra

Duża nie gra, puściła raz kiedyś i nie wygrała i siem obraziła na lotka , w byle g.. nie bendzie inwestować , lepiej w koty T. :mrgreen:

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Śro wrz 18, 2019 14:49 Re: Miękki i kolorowy świat Tulinka..elegancki gość :-)

alessandra pisze:
mir.ka pisze:
alessandra pisze:
aga66 pisze:Pimpuś to mój psi wnusio! Czuje się jak celebryta w tym sweterku na spacerach. I wbrew obawom Alessandry siusiu robi bez problemu :) Pimpuś ma jeszcze 3 koty do kompletu także się nie nudzi.

bo siusiu psze Cioci ważne bardzo jest , coby było jak czeba i gdize czeba , no Duża to wjelce o to zawsze zabiega , ale pewnei nei dlatego że ja se trafiam na chybił trafił , nie? Tuliś :ryk:

Tuliś na chybił trafił to moze byś co innego trafił , bardziej by wam sie przydało, o ile Duża gra

Duża nie gra, puściła raz kiedyś i nie wygrała i siem obraziła na lotka , w byle g.. nie bendzie inwestować , lepiej w koty T. :mrgreen:

ale jakby wygrała to miałaby na koty
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Wto paź 08, 2019 13:17 Re: Miękki i kolorowy świat Tulinka..elegancki gość :-)

Jesień nadchodzi wielkimi krokami a u nas jeszcze kawałki letniego nieba na widoku :wink:

Ładnie mi się sprawdza jako myjka do naczyń :) i szybko schnie jak na bawełnę. Nieduża , akurat do ręki , a wg mnie lepsze niż gąbka a przede wszystkim nie made in china i nie do wyrzucenia po tygodniu, czyli mniej śmieci :ok:

Obrazek
Obrazek

alessandra

Post » Sob paź 12, 2019 12:36 Re: Miękki i kolorowy świat Tulinka..coś nowego

jak w tytule, tym razem gruby dywanik w ciepłej tonacji

Dla chętnych miauowiczów , jak zwykle za połowę rachunku w opcji płatnosc "inna" :wink:

Obrazek

https://www.etsy.com/listing/730167514/ ... ve_1&frs=1

alessandra

Post » Śro paź 23, 2019 18:31 Re: Miękki i kolorowy świat Tulinka..coś nowego

dla pieseła? urocze!
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Śro paź 23, 2019 19:33 Re: Miękki i kolorowy świat Tulinka..coś nowego

zima idzie to się przyda
Obrazek

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Post » Śro paź 23, 2019 20:54 Re: Miękki i kolorowy świat Tulinka..coś nowego

czarno-czarni pisze:dla pieseła? urocze!

tak w zasadzie to i dla koteła , Kiwi chce spróbować, aby pęcherz zimą chronić w podróży
na razie tak na próbę zrobiłam , żeby sie dowiedzieć czy potrafię :kotek: teraz przydało by sie kota albo piesa przypasować :wink:

alessandra

Post » Śro paź 23, 2019 23:34 Re: Miękki i kolorowy świat Tulinka..coś nowego

alessandra pisze:zszyty ale jeszcze nie wkończony

ObrazekObrazekObrazek

WoW! toż to wariant halołinowy :mrgreen: Upoluj kota i poka w zestawie 8)

Atta

Od: Śro lip 09, 2014 17:41

Post » Czw paź 24, 2019 10:24 Re: Miękki i kolorowy świat Tulinka..coś nowego

Atta pisze:
alessandra pisze:zszyty ale jeszcze nie wkończony

ObrazekObrazekObrazek

WoW! toż to wariant halołinowy :mrgreen: Upoluj kota i poka w zestawie 8)

albo piesa
Obrazek

mir.ka

Post » Czw paź 24, 2019 10:27 Re: Miękki i kolorowy świat Tulinka..coś nowego

No własnie musze sie zasadzić na jakiegos modela - z Ciziulą nie ma szans , poza tym utopi sie w tym :roll: Tak troche głupio w parku sie zasadzać na psiaka :wink:
Ostatnio edytowano Czw paź 24, 2019 10:29 przez alessandra, łącznie edytowano 2 razy

alessandra

Post » Czw paź 24, 2019 10:28 Re: Miękki i kolorowy świat Tulinka..coś nowego

alessandra pisze:No własnie musze sie zasadzić na jakiegos modela - z Ciziulą nie ma szans , poza tym utopi sie w tym :roll: Tak troche głupio w parku sie zasadzać na psiaka :wink:

no nie wiem :mrgreen:
Obrazek

mir.ka

Post » Czw paź 24, 2019 10:29 Re: Miękki i kolorowy świat Tulinka..coś nowego

mir.ka pisze:
alessandra pisze:No własnie musze sie zasadzić na jakiegos modela - z Ciziulą nie ma szans , poza tym utopi sie w tym :roll: Tak troche głupio w parku sie zasadzać na psiaka :wink:

móiwsz, ze w takiej sytacja jak u mnie, areszt za moelstowanie to już nie problem :mrgreen:

alessandra

Post » Czw paź 24, 2019 10:33 Re: Miękki i kolorowy świat Tulinka..coś nowego

alessandra pisze:
mir.ka pisze:

móiwsz, ze w takiej sytacja jak u mnie, areszt za moelstowanie to już nie problem :mrgreen:

absolutnie nie

chodziło mi o to, że od razu do transakcji dojdzie, bo psiak nie będzie chciał się rozebrać, a i opiekun będzie zadowolony bo psiak będzie widoczny z daleka mając takie cudo na sobie
Obrazek

mir.ka

[poprzednia][następna]