Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ewkkrem pisze:Ano, ludzie są dziwni, koty są dziwne
, świat jest dziwny
.
To Brawurka jechała do Wrocka i nazad? Biedulka.
Brawurka nie będzie miała źle (u Ciebie). Jest śliczna, więc znajdzie ją domek. Czy może bawić się z maluszkami (bezimiennymi
)? Jak nie to podokucza Tosi i Matrisiowi i ... Tobie
![]()
Najbardziej Ciebie żal
Bastet pisze:Właściciel mieszkania uzasadniał to tym, że jego syn ma alergię na koty. No ale przecież on tam nie mieszka, tylko w mieszkaniu naprzeciwko.. Niektórzy ludzie są jednak głupi...
Bastet pisze:ewkkrem pisze:Ano, ludzie są dziwni, koty są dziwne
, świat jest dziwny
.
Brawurka nie będzie miała źle (u Ciebie). Jest śliczna, więc znajdzie ją domek. Czy może bawić się z maluszkami (bezimiennymi
![]()
Najbardziej Ciebie żal
Martwię się o dobry domek dla niej...I znów durne telefony trzeba będzie odbierać..
Brawurcia jest u mamy we Wrocławiu. Maluszki w Jeleniej. Właśnie do nich wracam. Pędzę nakarmić dzieciaczki, bo już 6 godzin nie jadły. Zaraz będę w domku.
Ewkkrem, ja myślę nad imionami... Myślę. Już prawie mam!
mir.ka pisze:Bastet pisze:ewkkrem pisze:Ano, ludzie są dziwni, koty są dziwne
, świat jest dziwny
.
![]()
Najbardziej Ciebie żal
Martwię się o dobry domek dla niej...I znów durne telefony trzeba będzie odbierać..
Brawurcia jest u mamy we Wrocławiu. Maluszki w Jeleniej. Właśnie do nich wracam. Pędzę nakarmić dzieciaczki, bo już 6 godzin nie jadły. Zaraz będę w domku.
jak tam dzieciaczki? bardzo tęskniły?
Bastet pisze:mir.ka pisze:Bastet pisze:ewkkrem pisze:Ano, ludzie są dziwni, koty są dziwne
, świat jest dziwny
.
![]()
Najbardziej Ciebie żal
jak tam dzieciaczki? bardzo tęskniły?
Tak dzieciaczki tęskniły(Jeszcze wczoraj przed kolacją)
Były głodne. Zjadły po 20 ml każdy
Wczoraj nie było kupy. Dzisiaj na razie też nie. Hmm... Mam się martwić...?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 180 gości