Miau Sabciu kochana , zjadłam tradycyjnie zupę z tuńczykiem i....łyżeczkę Macs z kurczakiem. ...rano duża długo spala a ja byłam głodna i wskoczylam do dużej i dostałam chrupek no i....pospalysmy razem do świtu. ... duża bardzo lubi takie leniwe poranki razem... pastę na klaczki tez musiałam zlizać z futerka Dobrego dnia Sabciu i Kotki i Ciociu i Ciocie ! Zunia
Miau, jak minęła sobota Sabulko? Duża dziś była w pracy (jutro też idzie) ale nie rano, tylko trochę później, dlatego było poranne leniuchowanie Łatka i Marcysia coś nerwowe, Marcysia co rano czeka pod samochodami, duża się martwi, że Marcysia może wcale nie nocuje w ogródku. Duża rano znalazła w ogródku wielką kość, wołową chyba, wyrzuciła ją, ktoś musiał to wrzucić, samo nie wleciało Jutro chce zanieść koteczkom nową budkę... Miauprzytulam, Zunia
Zuniu, może do ogródka ktoś przychodzi i straszy koty? Nie specjalnie nawet, ale samą obecnością. Jakiś nowy kot? Dobrze, że w pracujący keekend Duża może chociaż rano pospać i przytulić się do Ciebie Sabcia
Miau. Duza co rano jest w ogrodku ale wtedy jest ciemno.....innego kota nie ma , chyba.... Duża tęskni, jest smutna i słucha dziś często po powrocie pracy nokturna w wykonaniu p. Garretta - w Kąciku Muzycznym.... Miau, Zunia
Może jak się zrobi chłodniej, to Łatka i Marcysia wrócą do ogródka? Fajnie, że słuchasz muzyki ciociu! Ona bardzo pomaga Chociaż oczywiście my kotki pomagamy bardziej Sabcia
Moja kochana Sabcia i Ciocia duza właśnie posmarowala mnie pasta na klaczki uciekałam, dopadła mnie na szafie i posmarowala. Teraz mam dużo pracy żeby TO zlizać. ... Zazulka