Dobra kupa - nawet jeśli maleńka - to podstawa
 Mam nadzieję, że to sygnał, że idzie ku dobremu

Moderator: Estraven

aistionnelle pisze:Ola a próbowałaś posmarować Tulinkowi dziąsła preparatem na ząbkowanie dla dzieci :np Dologel, Calgel , czy Bobodent - tyko zapytaj naewet telefonicznie weterynarza bo one maja w skałdzie lidokainę a ja nie wiem czy kot lidokainę może .Są też inne Anaftin i Gengigel ale zawieraja ksylitol a kot plus ksylitol chyba nie bardzo .
Do jedzenia może convalescence support, ale puszkę a nie proszek.To jest prawie płynne i bardzo smakuje kotom
 Ale juz jest pomysł
  Ale juz jest pomysł
aistionnelle pisze:No ja właśnie to mam na myśłi ze Tuliś to nie jest zdrowy kot .. jak niemowlakowi nie zaszkodzi kotu też nie powinno byle bez ksylitolu, same ziołowe składniki z kapką znieczulacza .
Z tym zębem z chorą miazgą to tylko antybiotyk (Synergal /Clavaseptin ?)jeśli nie ekstrakcja od razu .Nic innego nie pomoże. Tylko dlaczego weterynarz podczas sanacji nie usunął wszystkiego co budziło jego wątpliwości w Tulisiowej paszczy ?
Edit : Doczytałam że tego czyszczenia w końcu nie było...
 Czekam na drinki miamora , dziś mają dostarczyć. Może to pociągnie
  Czekam na drinki miamora , dziś mają dostarczyć. Może to pociągnie
 Nie mozna tych bolacych zebow usunac? Przeciez wszystko inne to tylko maskowanie propblemu bu
 Nie mozna tych bolacych zebow usunac? Przeciez wszystko inne to tylko maskowanie propblemu bu  takie bolace zeby to psuja cala radosc zycia
 takie bolace zeby to psuja cala radosc zycia 
 Niech te "drinki" Miamora dadzą radę, mam nadzieję.
 Niech te "drinki" Miamora dadzą radę, mam nadzieję.Katia K. pisze:Ola, sama podajesz kroplówkę dożylną??
Ależ się porobiłoNiech te "drinki" Miamora dadzą radę, mam nadzieję.

kiedyś się spotkamy
 kiedyś się spotkamy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Martini1989, Myszorek, Paula05, sebans i 96 gości