Tulinek....[*] rozliczenie i o zamknięcie wątku proszę

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob wrz 28, 2019 14:50 Re: Tulinek , czyli kot , który...akcja paczka dla suwaczka

ech...takie biedy i jeszcze ta kruszynka....
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Sob wrz 28, 2019 15:13 Re: Tulinek , czyli kot , który...akcja paczka dla suwaczka

czarno-czarni pisze:ech...takie biedy i jeszcze ta kruszynka....

Jak myslisz,czy przy wadzie wrodzonej jest możliwa jakies poprawienie kondycji operacyjne ?

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Sob wrz 28, 2019 16:26 Re: Tulinek , czyli kot , który...akcja paczka dla suwaczka

nie mam pojęcia...

czarno-czarni

Post » Sob wrz 28, 2019 21:12 Re: Tulinek , czyli kot , który...akcja paczka dla suwaczka

Paczka dla Suwaczka - brawo cioć Obrazek
Jesień nadeszła, włóczka się już skończyła? Tylko móf ciocia prawdę :lol:

ciotka59

Od: Sob sie 15, 2009 15:32

Post » Nie wrz 29, 2019 17:57 Re: Tulinek , czyli kot , który...akcja paczka dla suwaczka

ciotka59 pisze:Paczka dla Suwaczka - brawo cioć Obrazek

no prawda jest taka, że nima ani nitki :oops:

alessandra

Post » Nie wrz 29, 2019 18:13 Re: Tulinek , czyli kot , który...akcja paczka dla suwaczka

dla osób , które zechciałyby pomóc i maja fb podaję link, gdzie można zapoznac się a kcją suwaczkową , zobaczyc, co najbarzdziej kazdemu kotkowi sie przyda, zapytac o adres suwaczka

https://www.facebook.com/PaczkaDlaSuwaczka/

przykładowo
https://www.facebook.com/pg/PaczkaDlaSu ... tn__=-UC-R

Bentley i Tesla - Kociaki co jeżdżą pociągiem <3
AlbumyBentley i Tesla - Kociaki co jeżdżą pociągiem <3
6 zdjęć · Updated 24 dni temu
Bentley i Tesla to przyszywani bracia. Oboje mają złamania kręgosłupa i nieodwracalne uszkodzenia rdzenia. Nie chodzą, ale świetnie sobie radzą i prowadzą Dom Tymczasowy dla innych kotów. Bentley został pogryziony przez psa(miał ledwie 3 tygodnie!) w pseudohodowli w której się urodził i oddany do eutanazji w wieku 3 miesięcy. Do uśpienia nie doszło i kot cieszy się pełnią życia. Tesla przyleciał do nas w grudniu z ciepłego Kairu, gdzie został sparaliżowany znaleziony na ulicy. Prawdopodobnie to skutek pobicia. Koty w Egipcie mają się fatalnie, to kraj gdzie nie mają żadnych praw, a Tesla był jednym z 60 kotów w domu prywatnej osoby, która pomaga tam bezdomniakom. Trafił do nas i jako Polak z zasiedzenia cieszy się życiem, wygodami i (najbardziej na świecie) pełną michą <3 Chłopaki najbardziej potrzebują: - podkładów - mokrej karmy wysokomięsnej (jedynie ją jedzą) - pieluszek w rozmiarze 2 (Bambiboo, Dada, Babydream lub inne) oraz nawilżanych chusteczek - środków czystości - Bentley prosi o myszki z kocimiętką - kocha je <3 Kociaki prowadzą dom tymczasowy dla kociąt w @Fundacja SosnoŚląskie Koty do Adopcji , w specjalnym wózku podróżują z Matką po Polsce, wakacje spędzają korzystając z uroków Polskiej Wsi chociaż na co dzień bardziej miastowi ;) Prowadzą też zajęcia dla dzieci dotyczące odpowiedzialności za zwierzęta. Bardzo aktywne życie jak dla kociaków, które mają sprawne tylko 2 łapki :) Mają swoją stronę :) https://www.facebook.com/BenteyANDTesla

alessandra

Post » Nie wrz 29, 2019 22:30 Re: Tulinek , czyli kot , który...akcja paczka dla suwaczka

alessandra pisze:

No, pisałam, że masz śmigiełka zamiast łapek :lol:
Ciocia, daj mi jeszcze tydzień i coś wyślę. Dobrzee?

ciotka59

Od: Sob sie 15, 2009 15:32

Post » Pon wrz 30, 2019 10:05 Re: Tulinek , czyli kot , który...akcja paczka dla suwaczka

ciotka59 pisze:
alessandra pisze:

No, pisałam, że masz śmigiełka zamiast łapek :lol:
Ciocia, daj mi jeszcze tydzień i coś wyślę. Dobrzee?

z podziękowaniem wielkim :1luvu:
a tymczasem jeszcze pokażę wełnianki, które zrobiłam na akcję dla suwaczków z domu tymczasowego Astry z zaproszeniem do pomocy :)

jest bazarek nieco inny w formie, ale i tutaj zachęcam do zakupów -czas 4 miesiące, czyli tyle za ile jest opłacona aukcja :kotek:

Wystarczy wybrać wełniankę z podlinkowanej sekcji "akcja charytatywna " i ją kupić, nie ma obowiązku zakładania konta na etsy.
Po zakupie przekaże pieniążki dt w kwocie zakupu minus prowizja etsy i podatek -nie jest to wielka suma , ok.9 procent raptem :wink:

https://www.etsy.com/shop/Catluckydog?r ... d=27175367

Pod pierwszą aukcją jest cztery wełnianki do wyboru (zrobiłam tak, aby nie płacic za wystawienie każdej rzeczy z osobna) a pozostałe dwie przekształciłam z normalnej, opłaconej już wcześniej aukcji.
druga aukcja to poddupnik z kotkiem , a trzecia to do wyboru dwa kocyki, aby wybrac należy wejść w " wybierz kolor" .
Wchodząc na aukcję widać zdjęcia każdej rzeczy, opis w dwóch językach , wymiary , po kliknięciu w zdjęcie powiększa się ono .

Zapraszam w imieniu Tesli i Bentleya :)

alessandra

Post » Wto paź 01, 2019 14:41 Re: Tulinek , czyli kot , który... akcja dla dt Tesli i Bent

Obrazek

Pan Kotek był chory i leżał w łożeczku... :(

Umówieni jestesmy na piatek na operację , na razie jest na antybiotykach - ząbki do usuniecia, lecielismy wczoraj, bo bałam sie,że jak to kieł (wetka tak oceniła), to może byc przetoka :strach: dziewczyny z Kociego Losu :1luvu: mi bardzo pomogły załatwić natychmiast wizytę i najlepszego stomatologa :1luvu: .Na razie Tuliś zastrzyki dostaje , płynne jedzenie i czekamy do piatku

alessandra

Post » Wto paź 01, 2019 15:12 Re: Tulinek , czyli kot , który... akcja dla dt Tesli i Bent

alessandra pisze:Obrazek

Pan Kotek był chory i leżał w łożeczku... :(

Umówieni jestesmy na piatek na operację , na razie jest na antybiotykach - ząbki do usuniecia, lecielismy wczoraj, bo bałam sie,że jak to kieł (wetka tak oceniła), to może byc przetoka :strach: dziewczyny z Kociego Losu :1luvu: mi bardzo pomogły załatwić natychmiast wizytę i najlepszego stomatologa :1luvu: .Na razie Tuliś zastrzyki dostaje , płynne jedzenie i czekamy do piatku

Tulisiu :1luvu: :201461 :1luvu: :201461 :1luvu: :201461
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Wto paź 01, 2019 15:27 Re: Tulinek , czyli kot , który... akcja dla dt Tesli i Bent

ojej... :( trzymamy kciuki, na Strachocińską jedziecie?
Obrazek

czarno-czarni

Post » Wto paź 01, 2019 15:58 Re: Tulinek , czyli kot , który... akcja dla dt Tesli i Bent

Trzymaj się Tulisiu :1luvu: Już teraz trzymamy kciuki i łapki :ok: :ok: :ok:

Tundra

Od: Śro sie 27, 2014 9:32

Post » Wto paź 01, 2019 17:41 Re: Tulinek , czyli kot , który... akcja dla dt Tesli i Bent

czarno-czarni pisze:ojej... :( trzymamy kciuki, na Strachocińską jedziecie?

tak , do dr Janeczka :ok:

alessandra

Post » Wto paź 01, 2019 17:46 Re: Tulinek , czyli kot , który... akcja dla dt Tesli i Bent

Tundra pisze:Trzymaj się Tulisiu :1luvu: Już teraz trzymamy kciuki i łapki :ok: :ok: :ok:

zawsze przydadzą sie , Ciocia, czymajta mocno f piontek o 16tej
Tuliś

a ja z prosze o kciuki za zgodę Tulisia na jedzenie, bo dzis bunt , musiałam strzykawką karmić :( może wieczorek jak lek zadziała , wciagnie coś , ech

takie jemy Obrazek

alessandra

Post » Wto paź 01, 2019 18:20 Re: Tulinek , czyli kot , który... akcja dla dt Tesli i Bent

Tuliniu kochany razem z Daszeńką najmocniejsze :ok: :ok: i wszystkie łapki trzymamy i nie puszczamy aż do soboty :1luvu: :201461 :201461 :201461 :1luvu:
I bardzo prosimy jedz choć troszkę Słodziaku.
Obrazek

MAU

Od: Śro paź 24, 2012 11:45

[poprzednia][następna]