Miauwitajcie ciociu Migotynko i ciociu Ewa.l Nowy wątek może w przyszłym tygodniu, jak przyjaciółka Dużej wyjedzie Przyjeżdża w piątek na koncert Davida Garretta i Duża przez to musi trochę posprzątać, więc na watek nie ma czasu Sabcia
Miau Sabciu potrzymam łapki za Twój apetyt! Ja dziś zjadłam rano ale nie dużo, duża zodstawiła jedzenie i poszła do pracy.... Dobrego spokojnego dnia ! Zunia
Ciociu Anna2016, ciociu MalgWroclaw, Pralciu, Zuniu Jadłam na razie 4 pasty, ale wczoraj znowu zjadłam całą porcję mięska, to jest dużo jak na małą kotkę I codziennie trochę się bawię z Dużą Pralciu, cieszę się, że jesz! Zuniu, na pewno zjesz coś w ciągu dnia, chociaż trochę, żeby nie martwić Dużej A czy Dużej się wczoraj udało popracować? Spokojnego dnia! Sabcia
Miau Sabuniu, tak wczoraj duża popracowala trochę , z tego co zrobiła jest zadowolona tak na 4. A dzis wieczorem znów płakała z samotności i tęsknoty miaupozdrawiam Sabciu i Kitku i Ciociu Zunia
Ewa L. pisze:Wszystkiego najkocieńszego dla Julisia kolejnych wspólnych lat razem.
Bardzo, bardzo dziękuję. Lucas2014 Juliś pokazał nam, że są i ...miziaste, mruczące, kochające, nie gryzące, nie drapiące, dające się pogłaskać, lubiące wszystkich kotki. Lucas2014