viewtopic.php?f=20&t=194329&p=12239548#p12239548
Moderator: Estraven

Czy zrobiłam błąd z tym nierozgnieceniem tabletki?
 Czy zrobiłam błąd z tym nierozgnieceniem tabletki? Czy mogę mu dać wołowinkę surową?
 Czy mogę mu dać wołowinkę surową? 

zuza pisze:Za ładną kupę!

Ostatnio nawet jedna kupa z tego wątku została wylicytowana
 Ostatnio nawet jedna kupa z tego wątku została wylicytowana 
 (AMY
 (AMY  pamietamy)
 pamietamy)  plus Bagira
 plus Bagira 

Bastet pisze:Hahah! Ale licytacji kupy Tygryskowej nie polecam... Śmierdoli.... Jak nie wiem..

za przyzwoitego Tygryskowego baldaska
 za przyzwoitego Tygryskowego baldaska  
 (AMY
 (AMY  pamietamy)
 pamietamy)  plus Bagira
 plus Bagira 

Dziś byliśmy w Vivie, bo kupa dalej "taka se"... Zaordynowano Betamox co drugi dzień (w zastrzyku) i fenbendazol przez 6 dni po 1 mililitrze. W razie gdyby to jednak były robale... I dieta gastro. Żadnego mięska surowego
 Dziś byliśmy w Vivie, bo kupa dalej "taka se"... Zaordynowano Betamox co drugi dzień (w zastrzyku) i fenbendazol przez 6 dni po 1 mililitrze. W razie gdyby to jednak były robale... I dieta gastro. Żadnego mięska surowego  przynajmniej do unormowania się brzuszka. Tygrysek jest niepocieszony...
 przynajmniej do unormowania się brzuszka. Tygrysek jest niepocieszony...  Ale dzielnie wcina mokre Royal canin gastro...
 Ale dzielnie wcina mokre Royal canin gastro... (AMY
 (AMY  pamietamy)
 pamietamy)  plus Bagira
 plus Bagira 

MonikaMroz pisze:Kasiu a może Kattovit gastro albo Smilla tylko nie ma gastro a Sensitive.
Moja Bagi wcina Smille Sensitive aż uszy jej się trzęsą. zadnej innej karmy tak nie je
 . Ale są dobre wieści. Kupy nie było od wczoraj - znaczy chyba: formuje się...
. Ale są dobre wieści. Kupy nie było od wczoraj - znaczy chyba: formuje się...  

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości