Devony, devony - klub się rozrasta!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto cze 07, 2005 20:26

A jak to się ma do nieprzywiązania?
Kiedyś miałam psa i myślałam, że żyję. Później miałam psa i 2 koty.Jeszcze później (całkiem niedawno, ale już tego nie pamiętam) miałam 2 psy i 2 koty. Teraz mam 3 psy i 3 koty i wiem, ze moje życie dopiero się zaczyna...

DonDie

Od: Czw sty 20, 2005 20:45

Post » Wto cze 07, 2005 22:55

A my tak z innej beczki...hihihihi :D
Przeglądałam dzis Forum z grubsza i wiecie co odkryłam :oops: że nasz Devoni wątek jest najdłuższym na Forum. Ma dopiero 85 stron i staaaale rośnie. Drugi co do wielkości to wątek ogłoszeniowy ...63 strony :D 8)

Devon is the best :!:
Hodowla Kotów Rasy Devon Rex
Obrazek

ostoja

Od: Pt lis 12, 2004 18:55

Post » Śro cze 08, 2005 7:18

ostoja pisze:Devon is the best :!:

:D :D :D :D
(a ja wciąż czekam na sygnał, kiedy będzie można 8) )
Obrazek Polska - katolska oraz kibolska

Kicorek

Od: Pon sie 30, 2004 9:47

Post » Śro cze 08, 2005 9:37

Woody jest największym "mrukiem" na świecie ! Jego murmuranda mogą trwać praktycznie nieprzerwanie, ćwierki i trele (po francusku - w języku miłości) tego ondulowanego lovelasa rozmiękczą każde serducho :1luvu:
(mam nadzieję, że serca dziewczyn też wkórtce zmiękną i będę miała miłującą się kocią rodzinkę)
Ten rozrabiaka pcha się w każdy zakamarek domu, o którym dziewczyny nawet nie pomyślały - szykuje się na przywódcę stada i robi zwiady swego całego terenu, komentując zawzięcie co tam znalazł....

Jest po prostu ROZBRAJAJĄCY
a ja myślałam, że moje dziewczyny to pieszczochy! Woody to dopiero prawdziwy miziak :spin2:

azka

Od: Pon mar 14, 2005 13:29

Post » Śro cze 08, 2005 11:45

Kicorek pisze:
ostoja pisze:Devon is the best :!:

:D :D :D :D
(a ja wciąż czekam na sygnał, kiedy będzie można 8) )

:D Pamiętam, pamiętam...ale jeszcze za wcześnie. Czekamy do pierwszych szczepień. A wiek bedzie ku temu lepszy, bo maluchy bedą już bardzo rozbrykane i w ogóle lepsze do miziaaania :D
Obrazek

ostoja

Post » Śro cze 08, 2005 12:11

azka pisze:Woody jest największym "mrukiem" na świecie ! Jego murmuranda mogą trwać praktycznie nieprzerwanie, ćwierki i trele (po francusku - w języku miłości) tego ondulowanego lovelasa rozmiękczą każde serducho :1luvu:
(mam nadzieję, że serca dziewczyn też wkórtce zmiękną i będę miała miłującą się kocią rodzinkę)
Ten rozrabiaka pcha się w każdy zakamarek domu, o którym dziewczyny nawet nie pomyślały - szykuje się na przywódcę stada i robi zwiady swego całego terenu, komentując zawzięcie co tam znalazł....

Jest po prostu ROZBRAJAJĄCY
a ja myślałam, że moje dziewczyny to pieszczochy! Woody to dopiero prawdziwy miziak :spin2:

:ok: :dance: :dance2: nie chce krakać, ale zawładnie twym sercem do nieprzytomności...bardziej niż dziewczyny :wink:

Hihihi...jak tak czytam, to przypominają mi sie czasy, kiedy Lancy wysiadł z samolotu... w torbie lotniczej otulony w kożuszek ( bo to zima była) przejechał chłopak pół miasta prawie w samochodzie i stanął w progu naszego mieszkania 8O obszedł wszystkie kotuchy witając się całusem w pyszczek, męskiemu gronu zapowiedział na wstępie, że teraz on bedzie tu panem, kicie koteczki rozkochał w sobie od pierwszego wejrzenia :D zajrzał do miski z jadłem, napoił sie, a na koniec... usiadł mi na kolanach głośno mrucząc :D I tak się zaczęły nasze pierwsze minuty miłości on line 8O
...i dziś jest tak, że każdego dnia kocham go więcej niż wczoraj, a mniej niż jutro - 8O
Obrazek

ostoja

Post » Czw cze 09, 2005 7:47

azka

Post » Czw cze 09, 2005 8:50

a po jakiemu się z nim dogadujesz? :lol: śliczna męścina :lol:
Obrazek
Devon, Gizmo i Dzidzia

Jowita

Od: Wto paź 19, 2004 19:35

Post » Czw cze 09, 2005 8:53

azka! cudo! :love: :love: :love: :love: :love:
Obrazek Polska - katolska oraz kibolska

Kicorek

Od: Pon sie 30, 2004 9:47

Post » Pt cze 10, 2005 8:09

Woodiś jest bardzo rozmowny kotkiem, wszystko namiętnie komentuje i jakoś się dogadujemy (i zaczyna się dogadywac z dziewczynami co mnie bardzo cieszy)

Obrazek

i jak tu się nie zakochać???? :lol:

azka

Post » Pt cze 10, 2005 8:37

Od pierwszego wejrzenia :1luvu:
Obrazek

ostoja

Post » Pt cze 10, 2005 9:58

azka on wogóle nie przypomina tego wystraszonego kocurka z lotniska...jest bossski :love:

Yoasia

Od: Czw lut 05, 2004 0:30

Post » Pt cze 10, 2005 10:53

Yoasia pisze:azka on wogóle nie przypomina tego wystraszonego kocurka z lotniska...jest bossski :love:

Bo tiiiio jedna z najlepszych cech Devonków właśnie :D One po prostu takie siiią 8)
Obrazek

ostoja

Post » Pt cze 10, 2005 21:25

W galerii Woody wygląda na urodzonego pieszcocha :) Przy okazji znów obejrzałam sobie dziewczynki, zwłaszcza Gizmonkę, która ma w sobie coś takiego, co każe mi wracać do jej galerii znów - i znów.... i znów :D
Ciekawa jestem też zdjęć ,Arati w nowym domu' :)

Imi

Od: Sob mar 19, 2005 0:42

Post » Sob cze 11, 2005 10:54

Imi pisze:W galerii Woody wygląda na urodzonego pieszcocha :) Przy okazji znów obejrzałam sobie dziewczynki, zwłaszcza Gizmonkę, która ma w sobie coś takiego, co każe mi wracać do jej galerii znów - i znów.... i znów :D
Ciekawa jestem też zdjęć ,Arati w nowym domu' :)

jestesmy chwilowo w Krakowie jutro wracamy do Kielc to wrzuce jakies zdjecia z domciu a teraz mala sesyjka goscinna :

Obrazek

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12