milena88 pisze:milena88 pisze:co już mam:
musy bez pestek z agarem, bez cukru, 220ml 11zł. 4słoiczki kwaskowe.
dżem z musu malinowego, z ksylitolem[50g/1kg] i agarem (glony czyli zamiennik dla pektyny czy żelatyny). Wegański 6x330ml. [w tym 3 szt dla Madie]
18zł szt.
dżem malinowy bez pestek z ksylitolem[200g/1kg] słodszy i z agarem wege. 7szt 330ml
19zł szt
sok malinowy koncentrat z ksylitolem[100g/1kg] 8x250ml, pasteryzowany, 16zł szt
będzie sok bez cukru za jakiś czas lub na zamówienie
ksylitol mam fiński/cukier brzozowy [100g=240kcal/Węglowodany 99,8g w tym cukry 0,2g]
jeszcze chyba mam dżem malinowy bez pestek z całymi truskawkami na pektynie z c.trzcinowym
poza tym dżemy na pektynie truskawkowe
truskawki jangenizowane bez cukru w soku własnym, "dżemy" jangenizowane czyt truskawki, sok truskawkowy jangenizowany bez cukru. i moc truskawki zamrożonej wiec z nią bd działać potem i trochę teraz na dżem z agarem..
Jak będzie końcówka malin to postaram się zrobić tańsze dżemy 50%maliny po 11zł jakby kto chciał, jeszcze nie robiłam ale agar polubiłam, bardziej sycący.
Ten rok mam pod znakiem :brak pestki. Jak ktoś chce coś z pestkami to pisać proszę.
Pozdrawiam.
A tymczasem poczyniłam dżemy jangenizowane bez cukru z żółtych śliwek z agar 8szt 330ml
oraz dżemy z żółtych śliwek i z cukrem 200g/kg , z agar 4szt. Kwaskowe . O obłędnym kolorze wnętrza mango, taki kanarkowy, dodałam też trochę cytryny dla zatrzymania koloru.
11zł szt.
Jutro zrobię jangenizowane z malinà małà porcję.
A tak poza tym robię maliny całe w cukrze na zamówienie więc jakby ktoś chciał to proszę pisać. Mogę też zrobić jangenizowane , bez cukru lub /i z dodatkiem agaru.

kasiek252 pisze:Poproszę truskawki całe,truskawki bez cukru,mus malinowy i dwa soki :jeden z cukrem,jeden bez
izydorka pisze:a grzyby będą ?
Użytkownicy przeglądający ten dział: aga66 i 4 gości