» Czw wrz 05, 2019 9:16
Re: (5) Moja Rodzina TAM, ja TU... tęsknię okropnie..
Do podpisania umowy najmu okazjonalnego jest potrzebne oświadczenie właściciela lokalu, do którego w razie egzekucji będa mogli się wyprowadzić. Oświadczenie poświadczone notarialnie. Ja dopiero we wtorejk w dzień, już z pracy, wysłałam pani emailem wzór tego oświadczenia, więc nie było szansy, aby załatwili je na środę - mama mieszka 70km od Olsztyna... Byliśmy umówieni na środę lub piątek, powiedziałam im, ze mają się odezwać jak będą gotowi. Mam nadzieję, ze nie będzie żadnych trudnosci z ich strony. Poza tym tak naprawdę ja nie muszę być obecna u notariusza. Ale lepiej być, twierdzi moja koleżanka. Dlatego wczoraj nie pojechałam. Zrobiłam wysyłki rzeczy kupionych na bazarkach. Miałam jeszcze rozliczyć i zaktualizować i porobić foty nowe rzeczom które już sa no ale... jak to w życiu bywa, planujemy podobno min 30% więcej niż realnie mozemy zrobić.
Notka ma problem z pupą. Wczoraj poczułam brzydki zapoach i zobaczyłam mega posklejane futerko koło kuperka i bardzo brzydko pachnące. Ona jest za gruba, nie mozę się umyć/domyć, w tamtym tygodniu była biegunka chwilowa, więc podejrzewam ze brudne futro plus upały no i jest efekt. Kochana, stała spokojnie i czekał aż jej usunę te sklejone futro, nawet nie miauknęła. Nie bardzo się znam i nie umiem dobrze ocenić, czy jest tam ropa, czy zaczerwienienie.. Ale chyba gdyby była ropa to by z bólu nie pozwoliła mi tak spokojnie gmerać przy futrze na pupie? Od tygodnia była bardzo niespokojna, pisałam chyba nawet, ze mocno wylizuje tylne łapki, przypisywałam to alergii.. a ona pewnie nie mogąc pozbyć się brudnego, sklejonego futra była wkurzona i lizała tylne łapki.. ech, jak to trudno naprawdę dobrze wszystko ocenić..